Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan fogyott le 2-3...

Ki hogyan fogyott le 2-3 hónap alatt?

Figyelt kérdés
aug. 8. 19:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Hány centi/kiló vagy?
aug. 8. 19:37
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem saját magamról van szó...történetekről
aug. 8. 19:47
 3/18 anonim válasza:
3%

Legfontosabb a szénhidrátokra koncentrálni: egyszerű/összetett, mikor igen/ mikor nem, mivel, mielőtt, miután, hogyan elkészítve, milyen időközönkén, milyen módon elkészítve.

Aztán az ütemezés: mikor enni, mikor nem, milyen mennyiségben, milyen időközönként.

Aztán a többi: rostok, lipidek, fehérjék, mit mivel, milyen sorrendben, hogyan készítve, mikor...

aug. 8. 20:11
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
2-3 hónap alatt nem nagyon lehet egészségesen sokat fogyni. Nekem -45 kg két évembe került és teljes életmódváltással sikerült elérni a célomat
aug. 8. 21:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem sokara gondoltam!Hanem pár kilóra 2-3 hónap alatt hogy lehet
aug. 8. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem azt mondtad, hogy nem rólad van szó?
aug. 8. 22:40
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Én rámentem a heti fél kilóra, szóval 2-3 hónap alatt 4-6 kilót adtam le. 1500 kcal, magas fehérje tartalmú étrendet folytatok, 2 hete mozogni is elkezdtem, szóval most lehet fel fog picit gyorsulni.
aug. 9. 00:00
 8/18 anonim válasza:
36%
Nem zabáltam annyi xart össze (csipsz, csoki, édesség) meg elkezdtem mozogni. Az utóbbihoz hozzáteszem hogy mozogni is ésszel nem erőlködve hogy lefogyjak hanem olyan tevékenységet csinálva ami sport és örömet okoz, esetembe a ketrecharc. Így 3 hónap alatt 168 kilóról lefogytam 166 kilóra
aug. 9. 01:06
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Nálam anno a heti egy kg volt a cél. Volt, amikor többet sikerült fogyni, volt, amikor kevesebbet. Szintén sok fehérje, nagyon kevés ch. A ch-t visszafogva rengeteg víz is távozott.

aug. 9. 06:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy tízkilót kellene - az nem fog menni ennyi idő alatt -, vagy három-négyet 🙄

Nekem tizenhárom kiló az nagyjából egyév volt, de nem tartottam drasztikus diétát, és nem is feszültem rá a pl heti egy kiló mínuszra.

aug. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Every other day diet! Valakinél használt ez a diéta? Ha igen,1 hónap alatt hány kg-ot fogyott?

olyan 5 kg-ot szeretnék fogyni, ezzel a diétával lehet-e egy hónap alatt annyit fogyni?

Szerintetek igazat mond, hogy 2 hónap alatt 40 kg-ot fogyott és nem lóg a bőre?

Egyik rokonomat nem láttam már 1 éve és nagyon lefogyott. Mondom, jót tett ez az 1 év. Azt mondta, hogy 2 hónap volt és 2 hónapot alatt dobott le 40 kg-ot kemény diétával, zsírégetővel és sok sporttal. Mondom és a bőröd nem lóg? Mert én ugye a ruhától nem annyira...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!