Ki hogyan fogyott le 2-3 hónap alatt?
Legfontosabb a szénhidrátokra koncentrálni: egyszerű/összetett, mikor igen/ mikor nem, mivel, mielőtt, miután, hogyan elkészítve, milyen időközönkén, milyen módon elkészítve.
Aztán az ütemezés: mikor enni, mikor nem, milyen mennyiségben, milyen időközönként.
Aztán a többi: rostok, lipidek, fehérjék, mit mivel, milyen sorrendben, hogyan készítve, mikor...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nálam anno a heti egy kg volt a cél. Volt, amikor többet sikerült fogyni, volt, amikor kevesebbet. Szintén sok fehérje, nagyon kevés ch. A ch-t visszafogva rengeteg víz is távozott.

válasza:Nem mindegy, hogy tízkilót kellene - az nem fog menni ennyi idő alatt -, vagy három-négyet 🙄
Nekem tizenhárom kiló az nagyjából egyév volt, de nem tartottam drasztikus diétát, és nem is feszültem rá a pl heti egy kiló mínuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Csak érdekel
olyan 5 kg-ot szeretnék fogyni, ezzel a diétával lehet-e egy hónap alatt annyit fogyni?
Egyik rokonomat nem láttam már 1 éve és nagyon lefogyott. Mondom, jót tett ez az 1 év. Azt mondta, hogy 2 hónap volt és 2 hónapot alatt dobott le 40 kg-ot kemény diétával, zsírégetővel és sok sporttal. Mondom és a bőröd nem lóg? Mert én ugye a ruhától nem annyira...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!