Sosem lesz tökéletes testem HA ilyen alkatom van? 26L
Figyelt kérdés
Vékony vagyok!
Sajnos a derekamra és a hasamra illetve a belső combomra hízok. Ott felesleg van, barátom megszólt érte. Ekkor 58 kg voltam. Leadtam 10 kilót, semmi derék, semmi has.
De sajnos így az alsó lábszáram egy csontkollekció, mert nem az van, hogy csak onnan fogyok, ahonnan kéne, hanem mindenhonnan.
aug. 15. 12:22
2/29 anonim 

válasza:

válasza:Mondd meg a baratodnak hogy ideje lenne magasodni egy 10 centit mert igy nem szivesen mesz vele ki az utcara.
3/29 A kérdező kommentje:
Nincs már meg a barátom. De most ne ezen lovagoljatok már.
aug. 15. 13:33
4/29 anonim 

válasza:

válasza:Tökéletes test nem létezik. Barátnőm fittnessmodell, magas, vékony, izmos, és még ő sincs megelégedve magával. Magadból hozd ki a maximumot. Érdemes lenne személyi edzővel beszélned, lehet nem a te testednek megfelelő mozgásformát végzed.
5/29 anonim 

válasza:

válasza:Nincs tökéletes test.
Te úgy vagy jó, ahogy a legegészségesebben érzed magad, tele erővel és energiával. Feleslges centizgetni és kilózgatni.
6/29 A kérdező kommentje:
Nem erről szól a kérdés gyerekek....
aug. 15. 14:34
7/29 anonim 

válasza:

válasza:Neked nem fogyni kellene, hane sportolni és megfelelö helyenen megfelelö formájú izmokat alakítani ki
9/29 A kérdező kommentje:
Hetes, ezt hogy csináljam?
aug. 15. 15:34
10/29 anonim 

válasza:

válasza:Oké nem erről szól, akkor nem skinnyfatnek kell lenni mert az mindig ocsmány akkor is ha 40 kilós, hanem edzeni normálisan, és nem fogsz úgy kinézni mint egy szottyadt telibetojt búvárruha. Ez a válasz megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
52kg 168cm magas nő?
Az Ön testtömeg indexe: 18.42 Enyhe soványság ezt írja a bmi kalkulátor ez jo súly vagy hiznom kellene ?
Félek nem fogok tetszeni a páromnak ha lefogyok jobban.40 éves vagyok. Fogyaskor az arc ráncosabb lesz. viszont zavar a felesleg. Nektek melyik a...
Konditerembe járok. Formalodok, 4 kg-t fogytam már
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!