Hogyan motiváljam magam? Kaja nèlkül lehetek csinos? Hogy kezdjek neki?

válasza:Kezdd el csinálni az "Öt tibeti gyakorlat" nevű gyakorlatsort.
Ahogy a neve is mutatja, mindössze öt gyakorlat van benne, így könnyen be tudod építeni a napi rutinba.
Kezdd minden gyakorlatot öt ismétléssel, az egyes pozokat 5-10 másodpercig kitartva (kivéve az elsőt, ami egyensúly gyakorlat).
Hetente érdemes mindig öttel emelni a gyakorlatok ismétlésenek a számat, egészen 25-ig.
Pár nap alatt érezni fogod, hogy az izmaid és az ízületeid elkezdik igényelni a napi szintű, teljes átmozgatást.

válasza:

válasza:Nem koplalni kell csak picit csökkenteni az adagokat. Pl fele rizs a hushoz mint amit most eszel és a tányér maradék részét zölfseggel toltod fel. Vagy kakaós csigaesetén egyél csak felet és mellette egy zsirszegeny joghurt valami bogyósokkal.
Kicsit az adagot kell csokkenteni es hozzaadni hogy táplálóbb legyen.
A sportnak pedig két titka van. Valaki aki húz magával, vagy edzőnél egy időpont vagy cspaatjáték fix időkben vagy párod is csinálja veled.
Vagy ha végre találsz sportot amit igazán szeretsz. 23 sportot próbáltam ki a 28 évem alatt. És végre megtaláltam az úszást amit tényleg szeretek

válasza:Pedig a mérsékletes evéssel lehet csak érdemileg. De rosszul csináltad, mert koplaltál, ami pont az ellenkező hatást éri el.
A mozgás nagyon nem elég. Számolj utána:
A futás az egyik legidőhatékonyabb kalóriafelhasználó tevékenység. De még így is kb. 1 óra futás kell egy nagy cukros fánk vagy egy nagy szelet pizza energiájának elégetéséhez.
Sokkal egyszerűbb és kevesebb idő/vesződés egyszerűen mértékletesen enni.
De mozgásra is szükség van, mert segíti az anyagcserét, gyorsítja a metabolizmust (és ezzel a fogyást), hormonális egyensúlyon javít, agyi funkciókat erősíti, stb.

válasza:

válasza:Minden eszközöm megvan hozzá itthon is, de nem tudom magam rávenni az itthoni edzèsre.
-Ha nem a sport szeretete miatt csinálnád, akkor nem is kell, nem fog működni hosszabb távon.
már fogytam le koplalással, de az mindig visszajött duplán
-Mert ezt ész nélküli módban csináltad. Nekem pl. simán működik, hogy kihagyom a vacsit. Délután ebéd, aztán szevasz van másnapig. Estére szoktam megéhezni, de ilyenkor iszok és alszom. Azt a 2-3 óra enyhe éhséget simán kibírom, alvás közben nem érzem, és reggel sem vagyok éhesebb, mint amikor este is ettem. Ezt időszakos böjtnek hívják, olvass utána, mennyi jótékony hatása van.
A fogyást ne a kajától várd. Izmosabb vázat, jobb alakot várhatsz tőle, fogyást nem (na jó, pár %-ot hozhat).
4-5 féle fogyási módszert próbáltam, nagyon sok tízkilós ingán túlvagyok, nem idegen számomra a termikus hatás, inzulinválasz, edzésnél a HIT, RIR=x, stb., szóval nem a semmiből osztok észt. Csak azt írtam, hogy az alapokat tudd először, mert a sportra erőltetés úgy, hogy semmi kedved, vagy hirtelen felindulásból totál kajamegvonás, mind baromság. Kövesd Norman Konstantint, vele is lehet fogyni, mert bár sokan nem bírják, a mondataiba senki nem tud belekötni - megosztó, mint Puzsér.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 éve lettem vega,nekem így jó nem szeretnék húst enni!166 cm vagyok és 96kg!Soha nem mentem 90 fölé a tavalyi év elég stresszes volt meg az előtte lévő is nem nagyon mozogtam,egésznap feküdtem munkám se volt..A szexet pedig nem igényeltem … 14 éves korom óta kezdtem...
nem igazán áll rendelkezésemre, hogy edző terembe járjak, ezért örülnék pár tippnek, edzésnek ami hatásos lehet
Párom szerint teltkarcsú vagyok, nem kell lefogynom. De engem kissé zavar, hogy duci vagyok. Próbálok nőcisen öltözni, ez sokszor sikerül is, de mégsincs önbizalmam. Érdemes lenne fogynom egy pár kilót? Köszy a válaszokat, előre is! 25/N
19 éves lány vagyok,mielött még előszednénk a genetikát,el kell mondjam kb 1 éve még 50 kg voltam és teljesen normális vállam/hátam volt aztán 19 végére 60 lettem,a hátam nagyobb lett és a derekam sem olyan hangsúlyos.lábam/fenekem az van bár arra is rá tornáznák...
Szerintetek mi számít egy lánynál szépnek?
Mindenki mondja hogy milyen vékonyka vagyok,meg hú de csinos vagyok. Én is úgy gondolom hogy jó alakom van. De(!) a méreteim alapján szerintem kövérnek tűnök. Még senkinek sem mertem elmondani milyenek. És az érdekelne szerintetek is kövérnek tűnök a méreteim alapján...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!