Ez jó, vagy túl vékony?

válasza:Jó vagy most is.
Ha viszont jelenleg nem lennél elégedett, akkor hízhatnál még izomban is meg zsírban is.

válasza:Továbbra is eddz, focizz! Egyél mindent (egészségtudatosan)! Tanulj! Csajozz! Legyél sokat barátokkal/családtagokkal!
Élvezd az életet, mert jó vagy, ahogy vagy!

válasza:#5 vagyok. (Meg a #3 is...)
Úgy értem, hogy most is teljesen optimális a testtömeged. Ha viszont te ezt kevesled, vagy nem érzed jól magad a bőrödben, akkor nyugodtan hízhatsz még. Ha gondolod, akkor többet edzhetsz, meg többet kajálhatsz. Izomból meg hájból is beleférne még több, 15 kiló plusz bőven jó lenne még a magasságodhoz, ha viszont elégedett vagy a testeddel, akkor nincs semmi extra teendő, mert most is teljesen jó a testtömeged.
Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban női oldal érdekelne
168cm vagyok. Ha egy 165cm nő 53-55kg és vékony akkor nekem mennyinek kellene lennem?
54 éves vagyok, mindig is kicsit vastagabb volt a felkarom ezen a részen, de idővel egyre több lett ott a zsír, teljesen aránytalan a vékony izmos alkatomhoz viszonyítva. Heti 5x sportolok, nem eszem cukrot és feldolgozott kajákat. Tricepsz edzés sem segít, a zsír...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!