Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó, vagy túl vékony?

Ez jó, vagy túl vékony?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok 61,8 kg mutatott a mérleg. 170-172 cm körül vagyok. Szojtam itthon edzeni, hogy ne lustuljak túlságosan el, és járok focizni rendes sport szinten, és hobbiból is sokat szánok sportolásra. Eszek én mindenfélét, igazából mindenevő vagyok, ami van, azt megeszem :D. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez jó vagy túl vékony lennék, esetleg elhízott? :O

aug. 19. 18:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Jó!
aug. 19. 18:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Biztos???
aug. 19. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó vagy most is.

Ha viszont jelenleg nem lennél elégedett, akkor hízhatnál még izomban is meg zsírban is.

aug. 19. 19:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy jó!
aug. 19. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
44%
Egy 10–15 kilót hízhatnál még.
aug. 19. 19:50
 6/19 A kérdező kommentje:
5: kifejtenéd bővebben kérlek 😅
aug. 19. 20:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is eddz, focizz! Egyél mindent (egészségtudatosan)! Tanulj! Csajozz! Legyél sokat barátokkal/családtagokkal!

Élvezd az életet, mert jó vagy, ahogy vagy!

aug. 19. 20:12
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

#5 vagyok. (Meg a #3 is...)

Úgy értem, hogy most is teljesen optimális a testtömeged. Ha viszont te ezt kevesled, vagy nem érzed jól magad a bőrödben, akkor nyugodtan hízhatsz még. Ha gondolod, akkor többet edzhetsz, meg többet kajálhatsz. Izomból meg hájból is beleférne még több, 15 kiló plusz bőven jó lenne még a magasságodhoz, ha viszont elégedett vagy a testeddel, akkor nincs semmi extra teendő, mert most is teljesen jó a testtömeged.

aug. 19. 20:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
aug. 19. 20:43
 10/19 anonim ***** válasza:
27%

Nincs mit!

Hízzál, tesó!

aug. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hány kilónak kellene lennem egy vékony testhez ?

168cm vagyok. Ha egy 165cm nő 53-55kg és vékony akkor nekem mennyinek kellene lennem?

Kavitációs zsírbontás makacs, máshogy távozni nem akaró zsír ellen, elmúlni nem akaró integető hájra felkarról, egyébként vékony, edzett női alakon...

54 éves vagyok, mindig is kicsit vastagabb volt a felkarom ezen a részen, de idővel egyre több lett ott a zsír, teljesen aránytalan a vékony izmos alkatomhoz viszonyítva. Heti 5x sportolok, nem eszem cukrot és feldolgozott kajákat. Tricepsz edzés sem segít, a zsír...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!