Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tűntessem el a derekamról...

Hogy tűntessem el a derekamról az úszógumit úgy, hogy ne fogyjak?

Figyelt kérdés

49 kg vagyok, nem fogyni kellene, de a barátom a strandon megjegyezte, hogy csinálhatnék valamit a derekammal, mert nem a legelőnyösebb....

Én magam is látom és nem vagyok elégedett, bele lehet markolni, akkora zsírréteg.

Youtube edzős linkeket szívesen fogadok. Köszönöm!

aug. 24. 18:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Sport
aug. 24. 19:16
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

A barátodat tüntesd el inkább.

Ha 150 centinél magasabb vagy, akkor a 49 kg testsúly már nem egészséges állapot.

aug. 24. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
2-es: attól, hogy kicsi a súlya, még lehet pocakos! Föleg, hogy ö maga is látja, érzi. Ami segít, az nem a fogyás, hanem a megfelelö sport, amivel az alakja lesz normális.
aug. 24. 20:09
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Mozogj, építs izomzatot, ha így nem érzed jól magad. Amúgy èn a helyedben a pasit is lecserèlnèm.
aug. 24. 21:59
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom. Lehetetlen hogy 49 kilóval háj legyen a derekadon. Az egyik barátnőm 160 cm, és 49 kg. Iszonyat vékony. Ő is tudja magáról mert hízni szeretne. Szoval neked es a párodnak is baj van a fejében.
aug. 25. 03:14
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Hány cm vagy, hogy látványosan hájas a derekad?

Én alma alkat vagyok, de még nekem sem hájas a derekam (csak egyszerűen nem vagyok alkatilag karcsú) pedig én 65 kg vagyok (170 cm).

Pasid azért tökéletes minden szempontból?

aug. 25. 09:30
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
5-ös, ez nem igaz, nekem is volt hasam 49 kilósan is.
aug. 25. 12:23
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

5: nem lehetetlen. 156 cm vagyok, voltam 45 kg, és volt pocakom. Skinnyfatnek hívják az ilyesmit.

Ezzel együtt remélem, a kérdező pasija egy kigyúrt adonisz, ha volt pofája szóvá tenni egy pici zsírréteget a vékony barátnőjén.

aug. 25. 12:57
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
5: honnan tudod hogy a kérdező 160? Nyilván még alacsonyabb ha sokalja ezt a súlyt, lehet hogy csak 140
aug. 25. 13:01
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

9

vagy 120 :-)

aug. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy bírnák leadni pár centit a derekamról?

Kb 100 kg vagyok és nem is látszik meg, de a derekamon nagyon .hogy tudnák a derekamról leadni ?

Fogok még fogyni a derekamról? Mennyire lehet vekony valaki dereka?

156 cm, 47 kg vagyok. Hat kilot fogytam nyar ota, de a hasamon meg mindig rengeteg felesleg van. A derekam viszonylag vekony, 58 cm. Meg szeretnek fogyni, de mar igy is a gyerekosztalyon veszek nadragot, szoknyat, es sok meg ott is nagy a derekamra. Fogok meg fogyni...

Hogyan fogyjak le a combomról és a derekamról?

160,5cm vagyok és 44kg. Mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok és hogy hízzak,de szerintem meg egyáltalán nem így van. A derekamon van egy kis felesleg és a combomon is. Hogyan változtassak ezen?

Ez hány kcal lehet? A derekamról a zsír eltünik ha így kajálok?

Egy nap ennék 3 szendvicset.A szendvics magvas tk. zsemléből van.4-5 karika paprika, 4-5 karika uborka és 2db Szeletelt sonka van benne.Már egy hete ezt eszem egyszerűen nem tudom megunni és éhes se vagyok teljesen jól lakok ennyi kajával :D Igazából vékony vagyok de a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!