Hogy tűntessem el a derekamról az úszógumit úgy, hogy ne fogyjak?
49 kg vagyok, nem fogyni kellene, de a barátom a strandon megjegyezte, hogy csinálhatnék valamit a derekammal, mert nem a legelőnyösebb....
Én magam is látom és nem vagyok elégedett, bele lehet markolni, akkora zsírréteg.
Youtube edzős linkeket szívesen fogadok. Köszönöm!

válasza:A barátodat tüntesd el inkább.
Ha 150 centinél magasabb vagy, akkor a 49 kg testsúly már nem egészséges állapot.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hány cm vagy, hogy látványosan hájas a derekad?
Én alma alkat vagyok, de még nekem sem hájas a derekam (csak egyszerűen nem vagyok alkatilag karcsú) pedig én 65 kg vagyok (170 cm).
Pasid azért tökéletes minden szempontból?

válasza:

válasza:5: nem lehetetlen. 156 cm vagyok, voltam 45 kg, és volt pocakom. Skinnyfatnek hívják az ilyesmit.
Ezzel együtt remélem, a kérdező pasija egy kigyúrt adonisz, ha volt pofája szóvá tenni egy pici zsírréteget a vékony barátnőjén.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kb 100 kg vagyok és nem is látszik meg, de a derekamon nagyon .hogy tudnák a derekamról leadni ?
156 cm, 47 kg vagyok. Hat kilot fogytam nyar ota, de a hasamon meg mindig rengeteg felesleg van. A derekam viszonylag vekony, 58 cm. Meg szeretnek fogyni, de mar igy is a gyerekosztalyon veszek nadragot, szoknyat, es sok meg ott is nagy a derekamra. Fogok meg fogyni...
160,5cm vagyok és 44kg. Mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok és hogy hízzak,de szerintem meg egyáltalán nem így van. A derekamon van egy kis felesleg és a combomon is. Hogyan változtassak ezen?
Egy nap ennék 3 szendvicset.A szendvics magvas tk. zsemléből van.4-5 karika paprika, 4-5 karika uborka és 2db Szeletelt sonka van benne.Már egy hete ezt eszem egyszerűen nem tudom megunni és éhes se vagyok teljesen jól lakok ennyi kajával :D Igazából vékony vagyok de a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!