Fogynom kellene?
18 éves vagyok, lány, 165cm és 54kg. A családom néha odaszúr nekem egy olyat, hogy “ha így folytatod, el fogsz hízni” mindezt azért mert sok édeset eszek.
Szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:Teljesen rendben van a súlyod.
A családod bántalmazó.

válasza:Normális a súlyod. Hogy a család jót akar vagy rosszat, azt nem tudhatjuk, de az eszköz rossz, ennek az odaszurkálásnak nincs értelme.
A túlzott édesség fogyasztás akkor is okozhat viszont egészségi problémát, ha nem vagy túlsúlyos. Szóval hiába nem hízol el, akkor sem jó ötlet.
Ettől még a családod elég tökfej módon viselkedik. Nem őket akarom mentegetni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mondjuk a családod leszállhatna a súlyodról, és foglalkozhatna saját magával.
Az én anyám is ilyen "odaszúrogatós" típus, azaz mindenkit bxogat, annyit ért el vele, hogy a húgom meg én is étkezési zavarral küzdöttünk.
Én már gyógyult anorexiás vagyok, a testvérem még gyógyul, de ő még otthon él, szóval nem tud anyánk konstans hülyeségétől elhatárolódni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
166cm vagyok és 58kg a lány osztálytársam azt mondta szerinte fogynom kellene mert nem vagyok eléggé vékony . S-m felsőket hordok és 38as nadragokat. Én nem látom magam kövérnek. Véleményetekre lennék kíváncsi. 18 éves vagyok lány.
Kufferból kéne fogynom.
Soknak érzem ezt a súlyt!
170 cm 60 kg vagyok. Derék körméret behúzva; 65 cm lazán; 70 cm Csípő; 96 cm Mell; 85 cm Szerintetek fogynom kéne? És ha igen, mennyit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!