Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kellene?

Fogynom kellene?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, lány, 165cm és 54kg. A családom néha odaszúr nekem egy olyat, hogy “ha így folytatod, el fogsz hízni” mindezt azért mert sok édeset eszek.

Szerintetek?

aug. 28. 14:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Kifejezetten karcsú lehetsz, de ezt szerintem te is tudod, dehogy kéne fogynod.És a családtagjaid sem ezt mondják, hogy kövér vagy, hanem hogy LESZEL, ha sok édességet eszel továbbra is és esetleg még mozogni sem szeretsz.
aug. 28. 14:48
 2/26 anonim ***** válasza:
45%
Fogynod semmi esetre sem kell, de nem lehetetlen, hogy sportolásra szükséged lenne, mert ilyen paraméterek mellett is lehetsz pocakos, ha nincs meg a kellöen stabil testtartásod.
aug. 28. 15:32
 3/26 anonim ***** válasza:
42%

Teljesen rendben van a súlyod.

A családod bántalmazó.

aug. 28. 16:12
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

Normális a súlyod. Hogy a család jót akar vagy rosszat, azt nem tudhatjuk, de az eszköz rossz, ennek az odaszurkálásnak nincs értelme.

A túlzott édesség fogyasztás akkor is okozhat viszont egészségi problémát, ha nem vagy túlsúlyos. Szóval hiába nem hízol el, akkor sem jó ötlet.

Ettől még a családod elég tökfej módon viselkedik. Nem őket akarom mentegetni.

aug. 29. 01:50
 5/26 anonim ***** válasza:
47%
A családod mind szálkás, sportos testalkatú?
aug. 29. 10:59
 6/26 anonim ***** válasza:
41%
Az "el fogsz hízni" és az "el vagy hízva" szerinted egy és ugyanaz állítás? Észkombájn.
aug. 29. 12:00
 7/26 anonim ***** válasza:
21%
Ha sok édességet eszel, van igazságalapja a családod állításának. Bár ez az odaszúrás nem a legjobb eszköz erre.
aug. 29. 12:06
 8/26 anonim ***** válasza:
27%
Ezen mi az "odaszúrás"? Én komolyan nem értem hogy lehettek ilyen túlérzékenyek.
aug. 29. 12:50
 9/26 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk a családod leszállhatna a súlyodról, és foglalkozhatna saját magával.

Az én anyám is ilyen "odaszúrogatós" típus, azaz mindenkit bxogat, annyit ért el vele, hogy a húgom meg én is étkezési zavarral küzdöttünk.

Én már gyógyult anorexiás vagyok, a testvérem még gyógyul, de ő még otthon él, szóval nem tud anyánk konstans hülyeségétől elhatárolódni.

aug. 29. 14:57
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell fogynod, tökéletes a sulyod. Ettől persze odafigyelhetsz az egészséges étkezésre és a sportra, abbol bajod nem lesz.
aug. 29. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Kellene fogynom a számok alapján?

166cm vagyok és 58kg a lány osztálytársam azt mondta szerinte fogynom kellene mert nem vagyok eléggé vékony . S-m felsőket hordok és 38as nadragokat. Én nem látom magam kövérnek. Véleményetekre lennék kíváncsi. 18 éves vagyok lány.

Milyen mozgás hatásos?

Kufferból kéne fogynom.

Fogynom kéne? 16/l

170 cm 60 kg vagyok. Derék körméret behúzva; 65 cm lazán; 70 cm Csípő; 96 cm Mell; 85 cm Szerintetek fogynom kéne? És ha igen, mennyit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!