Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kellene?

Fogynom kellene?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, lány, 165cm és 54kg. A családom néha odaszúr nekem egy olyat, hogy “ha így folytatod, el fogsz hízni” mindezt azért mert sok édeset eszek.

Szerintetek?

aug. 28. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
54%
Én 160 cm vagyok 50 kg. Én nem gondolom magam kövérnek vagy túlsúlyosnak de sokszor megkapon hogy kövér leszel ha így folytatom. Nem eszek sok édeset ,főként hátikosztot eszek,de ha édeset kívánok eszek. Szerintem úgy vagy jó ahogy jól érzed magad. Nem azért fogsz megfelelni mert két kilóval kevesebb vagy. Ha sportolsz nem árt ,de nem muszály egyből versenyszerűen Én naponta görkorcsolyázok 30 percet ,bőven elég. Aki meg beleköt más ember súlyaba, bőrszinébe,magassagába az saját magával nincs megelégedve. Teljesen megertem hogy rosszul esik,ne foglalkozz velük ( Én ilyenkor magamban nevetek)
aug. 30. 00:16
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát mondjuk tényleg nem kéne zabálni az édességet (saját bevallásod szerint eszel sokat, én nem vitatom). És ez független attól, hogy 50 vagy 100 kiló vagy, mert a vékonyaknak sem egészséges. Nem csak az elhízás miatt, IR-t, cukorbetegséget is okozhat hosszútávon. Meg felesleges kalória, ami elnyomja gyorsan az éhséget, de semmi tápértéke és utána még éhesebb leszel. Most kéne megalapozni a helyes táplálkozást, életmódot, mert később csak nehezebb lesz beépíteni a mindennapjaidba. És ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne ehetnél meg pár kocka csokit naponta. De ne fél-egy táblával pl.
aug. 30. 06:37
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell
aug. 30. 12:44
 14/26 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen ideális a súlyod a magasságodhoz viszonyítva, egyáltalán nem indokolt fogynod.
aug. 30. 17:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Papíron jó a súlyod, de a csontszerkezeted és alkatod befolyásolhatja, hogy 54 kgval túlsúlyos vagy, vagy megfelelően nézel ki. Szóval erre látatlanban nem lehet érdemben válaszolni.
aug. 30. 20:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben vagy, sőt a magasságodhoz ez a tökéletes súly.
aug. 30. 20:53
 17/26 anonim ***** válasza:
36%

"A családom néha odaszúr nekem egy olyat, hogy “ha így folytatod, el fogsz hízni” mindezt azért mert sok édeset eszek."

A szövegértésed szerint ez azt jelenti, hogy:

"Fogynom kellene?"

Biztos, hogy 18 vagy?

aug. 31. 05:33
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem

Okoskodó s3ggfejek, ne foglalkozz velük.

aug. 31. 07:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy kellene.

Mert:

te is azt írod, hogy azt mondják fogsz, a jövőben, tehát még nem vagy elhízva, viszont szerintük ha folytatod a nassolást, akkor el leszel.

Szerintem ennyit mondanak a leírtak alapján, de mivel nem ismerem azokat az embereket akik mondják, sem téged, ezért nem lehetek 100%ig biztos...

Lehet ezt úgy is mondani, hogy érződjön rajta, hogy bántani akarnak meg jó indulattal is.

aug. 31. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Az édes cuccokkal nem csak az a baj hogy hízol tőle. Cukorbeteg is lehetsz meg még egy halom probléma. Az már csak egy sokadik indok ellene hogy ahogy idősödsz és lassul az anyagcseréd bálna méretűre hízol majd.
szept. 2. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Kellene fogynom a számok alapján?

166cm vagyok és 58kg a lány osztálytársam azt mondta szerinte fogynom kellene mert nem vagyok eléggé vékony . S-m felsőket hordok és 38as nadragokat. Én nem látom magam kövérnek. Véleményetekre lennék kíváncsi. 18 éves vagyok lány.

Milyen mozgás hatásos?

Kufferból kéne fogynom.

Fogynom kéne? 16/l

170 cm 60 kg vagyok. Derék körméret behúzva; 65 cm lazán; 70 cm Csípő; 96 cm Mell; 85 cm Szerintetek fogynom kéne? És ha igen, mennyit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!