Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kellene?

Fogynom kellene?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, lány, 165cm és 54kg. A családom néha odaszúr nekem egy olyat, hogy “ha így folytatod, el fogsz hízni” mindezt azért mert sok édeset eszek.

Szerintetek?

aug. 28. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Rendben van a súlyod, nem kell fogynod. Ettől függetlenül egészségesen étkezni és sportolni hasznos mindenkinek.
szept. 2. 22:40
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Ha állva a hasadon össze csiped a pocakodat és az összenyomott rész az újjaid között 1 cm-nél nagyobb az már akkor súlyfelesleg.
szept. 3. 06:59
 23/26 anonim ***** válasza:
18 evesen pontosan igy voltam mint te, 165/54, most 26 evesen visszasirom (igaz csak 59 vagyok de a hasam nem tetszik), gyogyszertol hiztam meg, meg az elmult evekben elhanyagoltam az egeszsegem (sok alkohol, keves mozgas, sok zsiros kaja)
szept. 5. 09:07
 24/26 anonim ***** válasza:
A csaladod meg menjen be egy nappali korhazba, nezzen vegig a 40 kilos anorexias csontvaz lanyokon akiknek szonda log az orrukbol, es oruljenek neki hogy te nem kerultel ebbe az allapotba a baszogatasuk altal
szept. 5. 09:08
 25/26 anonim válasza:
Alkattól is függ. Voltak évtizedek az életemben, amikor rengeteg édességet fogyasztottam, viszont alkatomnál fogva hízásra képtelen vagyok, megmaradtam véznának középkorúságomra is. Sőt, kiskorúként vegyes táplálkozású voltam, nagykorúként pedig vegetáriánussá váltam. Egyik táplálkozási mód se hízlalt engem. Mindenki más alkatú.
szept. 5. 12:26
 26/26 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a súlyod, nincsen vele semmi baj.
szept. 5. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Kellene fogynom a számok alapján?

166cm vagyok és 58kg a lány osztálytársam azt mondta szerinte fogynom kellene mert nem vagyok eléggé vékony . S-m felsőket hordok és 38as nadragokat. Én nem látom magam kövérnek. Véleményetekre lennék kíváncsi. 18 éves vagyok lány.

Milyen mozgás hatásos?

Kufferból kéne fogynom.

Fogynom kéne? 16/l

170 cm 60 kg vagyok. Derék körméret behúzva; 65 cm lazán; 70 cm Csípő; 96 cm Mell; 85 cm Szerintetek fogynom kéne? És ha igen, mennyit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!