Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha reggelire zabpehelyt eszem...

Ha reggelire zabpehelyt eszem és nem kenyeret. Az ugy-e nem ugyan annyi? és nem hizlal a zabpehely? (persze tejjel mazsola darabokkal, és ahogy szokták árulni, úgy összemixelve)

Figyelt kérdés
előre is köszii, és csak normális válaszokat kérlek :)
2011. júl. 22. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
ha azt az 1kg os nagy zacskósat mondod abba elég sok a kcal, de végülis mindeggy hogy melyik zabpelyhes műzlit nézed ha tele van ( mazsola, mogyoró, mandula, zabpehely) stb-vel akkor ottvan a hátulján 100g-ba mennyi kcal van, de ebböl 100g nem sok ám. 3-4 evőkanál kb. tehát több mintha kenyérből eszel ugyanyannyit. ( de nyugi mer a zabkása meg a műzli laktat mégha nem tűnik is soknak:D )
2011. júl. 22. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha normális választ vársz, kedzetnek normálisan. Tedd fel a kérdést! :D


kenyér és zab mi szerint ugyanannyi? sör egyenértékbe átszámolva? én úgy szoktam. 1 kiló kenyér mondjuk 300, abból kijön 2 sör is, vagy egy nagyon jó, zabot is át lehet számolni simán.


az ételt meg addig edd, amíg hízlal, ha nem hízlalni akkor minek tömnéd magadba? hát semmi értelme nem volna.

annyit egyél belőle, amennyiből még nem raktároz el a tested zsírban tartalékot. így nem hízlal.


jó kis zsíros tej, az se hízlal, csak igen tápláló, tehát elég jól lehet belőle tartalékot felhelmozni (akár).

2011. júl. 22. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Milyen zabpehelyre gondolsz? a 200 ft-os fél kilós natúr zabpehelyre, vagy a cukrozott müzlikre??


Az előbbi jó, utóbbit azonnal felejtsd el.

2011. júl. 22. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is inkább a 200 Ft-os fél kg-osat javaslom.

Bár a Profiban pl lehet kapni azt, amit magunknak mérünk ki, abban van mazsola, meg extrudált, meg sok minden, de amúgy az nem cukrozott (rozspehely, meg mittomén mi van még benne), lehet, hogy Te is erre gondolsz, de ezen se tápértéktáblázat, semmi, és sajnos nem oldódik semennyire a tejben, nem puhul meg, száraz és kemény, sztem nem jó:-S

2011. júl. 22. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
mert az a kurv.a keményítő olyan piszok szívós anyag, hogy csak 60°C körül kezd ez vízben hidrolizálódni.. pfujjjj!
2011. júl. 22. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
?
2011. júl. 22. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

csak forraláskor hidrolizálódik, ti úgy mondanátok "megfő".

fentebb írták, hogy valami zab nem puhul meg a vízben /tejben. erre írtam, hogy a keményítő forró vízben kezdi elveszteni a szerkezetét.

2011. júl. 22. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, én írtam, de a rozspehelyre értettem, mert vegyes az a cucc... A zabpehely simán felpuhul. Én nem szoktam szórakozni azzal, hogy megfőzzem, bocsi xD
2011. júl. 22. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Oke-oke köszii mindenkinek :)
2011. júl. 22. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
tenemfőzödmeeeg? milyen perverzió :P
2011. júl. 22. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!