Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Egy 17 éves lány vagyok 168cm 55kiló ez kicsit túlzás szerintem kövérnek is érzem magam. Nyáron leszek 18 juli 12.én és mikor eljön már a bikiniszezon akor karcsu szeretnék lenni. Kérlek titeket adjatok tanácsokat mi a leghatátosabb módszer ennek elérése képpen.mit kéne tennem?Nem akarom x összegért semmién dvd-t meg kajákat venni. Reggelizni szoktam meg ebédelni. Este nem eszek csak edzek és minden este edzés után megiszok egy ultra loss shaket. Abban kérem a segítégeteket hogy mit kéne ennem vagy mit nem. Tehát valami étrendet segítsetek nekem kialakítani.Leginkább a csípőmből faragnék le. Képet tudok küldeni de csak nőknek / lányoknak.

Köszönöm előre is a válaszokat.!

2014. máj. 10. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik mégis létezik helyi fogyás, mert az agyadból már alig maradt valami...
2014. máj. 10. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs erre nincs mit mondanom...az előttem szóló mindent leírt ami a témába vág :)

De én megkérdezem,honnan fogod kiszűrni,hogy melyik kérdező a lány/nő???

2014. máj. 10. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
pl. onnan hogy olyan jó kis nevet ad magának, mint én! ^.^ am semmi okod nincsen fogyni, én ennyi centihez vagyok 52kg, és még +3kgal sem lennék túlsúlyos.
2014. máj. 10. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
az agyamal nincs gond de neked valami gyógyszert kéne szedned mer viszont neked baj van az agyaddal :/
2014. máj. 10. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!