Szerintetek milyen az alakom?
Figyelt kérdés
17/L vagyok, 168 cm, 56 kiló, most fogytam le 4 kilót, és sportoló. Tavaly még csak 49 kiló voltam ilyenkor, de "sajnos" elkezdtem nőiesedni nagyon, és elég sokat felszedtem combra:( már a hasam is tökeletes a fogyástól, de bármit csinálok, combból nem fogyok, és ez elkeserít:( priviben kép, akit érdekel2014. máj. 11. 14:38
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekem küldhetsz! Őszinte leszek :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem pont jó lehetsz. Küldheted a képet nyugodtan. :)
3/10 anonim válasza:
Nekem is jöhet a kép, kíváncsi vagyok. :) 20/f
8/10 dromedarbalu válasza:
Szerintem biztos jó az alakod!
Egy képet küldhetsz.
De ha sportolsz akkor annyira mindeggy. Azért vastag a combod mert izmos, én úszok és vizilabdázom haladó szinten nálunk is vannak lányok és ők is "kicombosodtak és karosodtak" és nekem ez jobban tetcik mint ha egy vékony izomnélküli izék lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!