Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hallottam ideális méretekről,...

Hallottam ideális méretekről, az én magasságomhoz mennyi lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét (:

Hallottam ilyen csípő-derék-mell ideális méretekről, és érdekelne, hogy nekem mennyi lenne kb. az ideális.

Azzal is tisztában vagyok, hogy az ideális elég relatív de most vonatkoztassunk el attól hogy ez egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik.

Magasságom 163 cm súly az kicsit sok sajnos, 57 kg.

Szóval ehhez kb. mennyi lenne a "normális", ideális ?

Köszönöm a válaszokat ! :):)

2014. máj. 12. 21:43
 1/5 anonim válasza:
Elméletileg a cm utolsó két számjegyebol le kell vonni 10et és az az ideális! 63-10=53 de ez valóban relativ! Csípő szélesség, mell, derek mindenkinél más! En 164cm vagyok és 50kg de elfogadhatónak talalom mert keskeny a csípőm és pici a mellem! :-( Barátnőm úgy fogalmazott mint egy tini fiú olyan az alakom! Hidd el inkább legyen mit fogni mint h elől deszka hátul léc! A szépség nem ezen a 3-4kg múlik és különben is ki mondta, hogy sok az 57kg???? Sztem teljesen rendben van! :-)
2014. máj. 12. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Neked az ideális méret 16 centi
2014. máj. 13. 05:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeritem nem mindegy, hogy fiú vagy-e vagy lány. Illetve hány éves, mert más az ideális 70 évesen és más 15 évesen.
2014. máj. 13. 06:36
 4/5 A kérdező kommentje:
16 lány vagyok :) köszi a válaszokat:D
2014. máj. 13. 07:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A csípő és a derék anyára 70% kell legyen.

Szóval ha mondjuk 90 centi a csípőd, akkor a derekad 90*0,7, azaz 63 cm. És persze az a jó, ha a csípőd és a melled kb ugyanakkora.:)

Súlyban meg azt mondanám, hogy 50-55kg közt.

2014. máj. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!