Ez koplalás?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 alma

Ebéd: cukkini+csirkemell+savanyúság

Vacsora: 1 kefir vagy 200g cogatte cheese

2014. máj. 13. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
En is kb igy eszem , sztem amugy koplalás mert nekem van olyan h leesik a cukrom, Neked nem? V ha igen akkor mit csinálsz ? Amugy en most elkezdem a rubint réka add önmagad DVD jet :) en is reggel alma nappal csirkemell es salata este alma v joghurt v esetleg 3-4 szem eper , mennyit akarsz fogyni ? En jo pár kilot? Eddig neked eredmény? Jo sok kérdést feltettem :) bocsi , am biztos osztani fognak minket
2014. máj. 13. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez koplalás.

Első, itt nem az a célja másoknak -legalábbis nekem nem-, hogy direktből osszanak... De sajnos muszáj rávilágítani olykor kicsit kapatosabban, hogy nem jó, amit csináltok..

2014. máj. 13. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudom , es sztem a kérdező is tudja bár feltette a kérdést , de sztem biztosan gondolja h eleg keves amit ideirt. es alapvetően keveset ettem amíg nem szedtem hormonokat, na azzal szepen feljött 20 kilo , 3 honap alatt , 4 hormon es sok kaja . Eléggé megvisel .
2014. máj. 13. 17:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti, azt hiszem épp most zuhanok vissza az anorexiába, vagy mi lenne ez... Korábban olyan 70 kg körül mozoghattam, szeptemberben, decemberre majdnem egy tizest ledobtam ezzel, és most felszedtem pár kilót.

Próbáltam és csináltam is a fogyókúrát, de gyenge voltam hozzá, és méginkább gyűlöm magam ezért, amiért már második napja ismét koplalok, viszont feladtam. Nem látok már más kiutat.

Jelenleg egy orbitális kövér disznónak látom magam, nem tudom mennyi igaz abból, ami a tükörből visszanéz rám, nem tudok már semmit, csak azt hogy visítva dobtam ki az erkélyen a mérleget, és gyűlölöm a tükröket... Egészen biztosan 100%-ig hatvan kiló fölött vagyok, méghozzá izmosan és kevésbé hájasan, amit megintcsak gyűlölök magamon, mert nálam nem ez a... nőies. Ez inkább undorító.

Több dolog is közrejátszik, talán anyám provokálása a legmeghatározóbb, de most valahogy egy órás edés után túl fáradt vagyok erről beszélni, nem tudom meddig fogom csinálni, és hogy le tudok e állni, de belefáradtam már a próbálkozásba. Le lehet ezért cseszni, írhatjátok hogy anás ri.banc, valahogy már ez olyan... pokolian érdemtelen.

2014. máj. 13. 18:13
 5/9 anonim válasza:
Szerintem ehetsz sokkal rendesebben is, csak sok folyadékot igyál, és rostos ételeket. Szüksége van a fogyókúrás szervezetnek is a tápanyagokra.
2014. máj. 13. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Hormontabit miért szedtél? Nem volt rendszeres a mensid?
2014. máj. 13. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Az alapanyagok mind jók, csak többet, és a reggeli legyen tartalmasabb. Estére cottage cheese mindenképpen király.
2014. máj. 13. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy miatt , D vitamin hormon, pajzsmirigy hormon, + vmilyen hormon es fogamzásgátló mert azt mondta az orvos az is kell , en is el vagyok keseredve erre most igy raebredtem 3 héttel egy program elott amire nem tudok kb mit felvenni h kövér vagykk, hátha lemegy addig jo pár kilo , 168 cm 77 kilo vagyok :( 58 voltam :(((

Te kérdező nem értem pontosan 70 kilo vagy ? V annyi nak érzed magad ? Mert ott az a 60 is Bocsi lehet h fáradt vagykk mar azért csak egesz nap dolgoztam . Osztonozzük egymást :)

2014. máj. 13. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért nem birtad mert leesett a cukrod?

Itt most amugy mindenki olyan kedvesen válaszol! :)

2014. máj. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!