Mit főzzek holnap darált húsból?
Figyelt kérdés
Semmi jó ötletem nincs. Kérlek, segítsetek. Köszönöm2014. máj. 13. 19:59
1/7 anonim válasza:
Csilisbabot vagy fasírt fött krumplival :)
2/7 anonim válasza:
Milánió alapot csinálnék,cukkinit megtölteném vele,esetleg a tetejére kevés sajt,de elhagyható.Be a sütőbe,aztán ha kész lehet falni.
Én mióta nem eszem tésztát simán egy adag vegyes salátával is megeszem .Mindenféle zöldséggel.
Vagy karfiol,esetleg brokkoli,és a fűszeres-paradicsomos hús rétegezve,megsütve.
Gombafejeket megtölteni vele. Fasírt ? mondjuk én azt nem csípem,de áztatott kenyér nélkül (ami egyébként is egy rossz találmány,szerintem:D) ,zöldséggel jó kis fogyókúrás kaja.
3/7 anonim válasza:
Én egy jó rakott kelre szavazok, ha szereted az ilyesmit. Vagy egy jó paradicsomos húsgombóc.
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm az ötleteket! Fasírt és a rakott kel mostanában sokszor volt. Várom még az ötleteket. A chilis bab és a bolognai alap tetszett. Mindenkinek megy a zöld kéz.
2014. máj. 13. 20:16
6/7 anonim válasza:
Sok hagymával, sóval + borssal, nyers vagy párolt zöldség körettel illetve akár egybe is lehet főzni zöldségekkel (répa, paradicsom, karalábé, káposzta)
7/7 anonim válasza:
csinálj fasírtot. vagy pogácsákat vagy egybe fasírtot és töltsd meg kemény tojással. Mellé adjál krumplipürét és salátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!