Izmosodás nélkül hogyan lehet fogyni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 166 centivel és 59 kiloval..kiskorom óta sportolok így viszonylag vékony vagyok(lapos hasam van, vékony izmos lábaim) viszont zavar az hogy mikor a mérlegre állok ilyen nagy számot mutat mikor a barátnőm aki szintén ilyen magas és nem sportol csak 50kilo
kérlek segitsetek
2014. máj. 13. 20:36
1/8 Hengerelőhereverem válasza:
Miért zavar? Szerintem örülnöd kéne, a kiló, mint súly nem sok mindent határoz meg. Ha "ugyanúgy" néztek ki a bnődel és nehezebb vagy az azért van, mert a csontjaid sűrűbbek és ez jó, mert lehet, hogy ő eltöri a karját egy kis ütéstől, te meg fel sem veszed azt az ütést.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy neked vastagabb, nehezebb a csontozatod, illetve szerintem a plusz izom is valamennyit nyom a mérlegen.
Próbáld meg elfogadni magad.
Én már annak örülnék, ha annyi lenne a súlyom, mint neked, de azért próbálkozok.;)
Amúgy izmosodás nélkül szerintem nem tudsz igen fogyni. Ha testmozgást végzel, izmok fejlődnek. De a más kérdés, hogy szálkásítasz e vagy csak izmokat pakolsz e fel.
4/8 anonim válasza:
Milyen gyakran állítanak mérlegre a barátaid, akiknek tetszel, akik szembe jönnek az utcán?
5/8 anonim válasza:
Ha a barátnőd szakált növeszt,te is azt fogsz?
6/8 anonim válasza:
Fogyni csak izmosodás nélkül tudsz. Az a kezdeti izomnövekedés (amit fentebb említettek) csak azoknál van, akik addig nem mozogtak. Te viszont sportolsz, úgyhogy nálad már hozzászoktak valamennyi terheléshez.
7/8 anonim válasza:
Az emberek a külsődet nézik, mivel a szemükben nincs mérleg.
8/8 Andizsuzsi válasza:
Én megértem a kérdezőt, valamikor, nagyon sok évvel ezelőtt én is voltam hasonló helyzetben. De hidd el kérdező, hogy ami a te bőröd alatt van, az vélhetően izom, ami az ő bőre alatt, az pedig zsír. Akkor is, ha vékony. Majd ha kijön az igazán jó idő, akkor hasonlítsd össze magatokat rövidnadrágban, ujjatlan pólóban, és meglátod a különbséget egy szép, arányos, izmos és egy sovány test között. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!