Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? (10-15kg)

Hogyan fogyjak le? (10-15kg)

Figyelt kérdés
Nincs elég pénzem,se ötletem.
2014. máj. 15. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenből egyél kevesebbet,este hatig vacsorázz.Reggeliz mint a király legyen benne valami fehérje,ebédelj mint a polgár,mértékkel,vacsoráz mint a koldus,egy két falatot.
2014. máj. 15. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Na azért ez nem így van :) Ha kérdésed van, írjál privátot. Én 20 kg-ot dobtam le koplalas nélkül
2014. máj. 15. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel vagy hatan írtak privátot, inkább ide írom. Leszögezem még az elején, hogy semmi féle módszert nem követtem és csodaszereket sem szedtem. 100 kg-ról fogytam 80-ra. Melóhelyen 6-tól 14 óráig 6 szendvicset nyomtam be. Ezt csökkentettem le 3-ra. Egyet ettem 6-kor, 1-et 9-kor és egyet 11-kor. Teljes kiörlésű zsemlét ettem, valami sonka felvágottal és sok salátával. Az elején nagyon rossz volt míg hozzászoktam. Sokszor a fejem is fájt az éhségtől. 14:00-kor végeztem a munkával. Otthon azt ettem ami éppen volt. Ha éppen csülkös pacal, akkor azt. De mindig annyit, hogy még egy kicsit éhes legyek. Ez az érzés kb 20 perc után elmúlik. Azelőtt mindig annyit ettem, amennyi a tányérba volt. Ha majd szétpukkadtam, de akkor is megettem. Na ezt el kell felejteni. 16 óra fele is ettem egy pár falatot, mondjuk egy csirkecombot, vagy csirkemellet salátával, vagy rizzsel. Én azt csináltam, hogy vettem egy kg mellet, azt feldaraboltam 10 dkg-os szeletekre és lefagyaztottam. Így nem is volt olyan vészesen drága, hogy 10 evés jön ki egy kiloból. Estére már csak sima salátát vagy gyümölcsöt. Napi 4 liter vizet ittam. Semmi cukros üdítő. Ezt is nehéz volt kibírni mert imádom a kólát. Egy dolgot ittam ami nagyon sokat segített, bár sokan azt mondják, hogy kamu az egész. Pedig nem az. Ez nem más mint a bio almaecet. Napi 5-ször ittam belőle egy kis kortyot tisztán. Nekem ez annyira beindította az anyagcserém, hogy volt amikor 5-ször voltam wc-n és nem azért mert hasmenésem lett volna. Az almaecet lúgosítja a szervezetet és így könnyebb a fogyás is. 1 km-t sem futottam, edzeni sem edzettem semmit. Csak sokkal kevesebbet ettem. Na ez volt az én történetem, remélem tudtam valakinek segíteni. Azóta 86 kg lettem, de ez mind izomba jött fel. Egyetek mértékkel és kerüljétek az olajban sült ételeket. Na sziasztok :)
2014. máj. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!