A Harcosok étrendjét hogyan lehet betartani akkor,?
Nem az akaraterő részét nem értem. Attól, hogy egy kiránduláson más eszik, attól én még tudok nem enni. De ha családi ebéd van, mindenki az asztalnál ül és elvárják, hogy együtt legyünk, az már nehezebb.
Vagy egy olyan utazás, ahol adott időpontban van az ebéd, és nincs lehetőségem az adagomat eltenni estére.
Ezek a nehezebbek.
Család: Odaülsz és nem eszel, max. salátát, kevéske gyümölcsöt... Ilyesmit a Harcosok Étrendjében is lehet, nem? Ha beszólnak, ugyanaz a helyzet, mintha vega/paleós/vega paleós/nyersvegán/extrém kiskalóriás napot tartó fogyózó/böjtnapot tartó lennél :D A többiek és saját személyisége alapján valahogy lekezeled, nincs rá fix recept.
Nyaralás: Hajajj, ez necces. Nekem akkor van gond, amikor reggelit adnak, finomat, változatosat, bőségeset. Soha nem tudtam reggelizni, ha mégis, csak arra volt jó, hogy hamar megéhezzek utána... Brrr.
Nos, 2 eset van: 1. dobod az étrendet és eszel. 2. nem eszel ebédet, elbuktad, ennyi, s este veszel ételt.
Azt hiszem, ez elég egyértelmű, de azért leírtam.
Ezt még nem tudom megállni :D
"Szóval ez a diéta és fogyókúra szenvedős része... Amikor melletted zabálják a csokikat, sütiket, csipszeket, palacsintát, hamburgert és mindenféle finomságot és te pedig nem ehetsz belőle."
Én hedonista vagyok. Életmódot váltottam s nekem a fenti inkább az élvezet része :D Annyira nincs szükségem ilyenekre, hogy az már inzultus az élelmiszeripar ellen :D Boltban is akkora élmény elmenni komplett osztályok mellett, hogy ez nekem már nem kell...
(Nem mondom, hogy néha nincs szükség némi elszántságra, az étrendemen belüli, de nem túlzásba vivendő dolgok esetében...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!