Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ilyeb testem?

Hogyan lehetne ilyeb testem?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 16. 16:18
1 2
 1/12 anonim válasza:

[link]

de ebből is csak a lightosat a kora reggelit vagy estit

2014. máj. 16. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem kicsit magasra tetted a mércét. Lehet, hogy még a magasságod sincs meg hozzá, nemhogy az egyéb alkati jellemzők, de ha ez megnyugtat pl. nekem kifejezetten nem tetszenek a modellalkatú lányok, az alacsonyabb nagyobb popsis, melles csajok sokkal inkább, persze szép formásan.
2014. máj. 16. 17:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Légyszi írjátok le mit/mennyit mozogjak.

2.:nekem meg ez az alak tetszik.Kinek pap...

2014. máj. 16. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
sok szex! lovaglás...
2014. máj. 16. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát tetszhet, csak nagy valószínűséggel nem leszel ilyen. Azon még nem gondolkodtál, hogy miért éppen ő a világhírű modell a sokmillió csajból? Nincs olyan edzésterv, vagy edzés amitől éppen olyan lehetsz, mint X, ez genetika, nemcsak munka, étrend eredménye.
2014. máj. 16. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

Azért ezt a képet elnézve a csaj full anorexiás, undorodom attól ha valakinek ilyen combja van, mint egy öregasszonynak, aszott szegény nagyon, persze tudom egy modellnek ilyennek kell lenni, de nekem nem tetszik. Kérdező, te pedig koplalj a végtelenségig ha így akarsz kinézni, de azért tudd, hogy ez nagyon egészségtelen.

2014. máj. 16. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez neked tetszik?Csont és bőr!
2014. máj. 16. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
A fotókat sokszor manipulálják, vagyis sokkal karcsúbbra simítják fotoshoppal, mint az valójában van. Ezért a modellekről készült fotókat nem szabad alapul venni. Mindenki egy adott testformával születik. Ez a génjeinkben van, amit nem tudunk megváltoztatni. Például ha alacsonynak (150 centi magasnak) születtél, sajnos nem tudod 10 centivel magasabbra növeszteni magadat. Vagy ha kismellűnek születtél, akkor semmivel nem tudod nagyobbra növeszteni, csak plasztikai műtéttel. Kemény tornával formálhatóak a testrészek, lásd férfiaknál a Bodybuilding-ezés. De ezek extrém sportok, amihez napi 8 óra edzés társul. Ehhez meg egy tanuló-dolgozó embernek nincs ideje. Kevés kalória, sok folyadék (nem cukros), futás, úszás, biciklizés edzésben tartja a felső és alsó testet, ahol most kis háj van, ott izommá alakul. De ehhez kitartónak kell lenni, körülbelül 6 hónap.
2014. máj. 16. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as azért szerintem nem kell ennyire túlzásokba esni, dolgozó ember heti háromszori edzéssel is nagyon szépen karban tudja tartani az alakját és még sokkal egészségesebb is lesz. Rajtam egyébként egy hónapnyi edzés is nagyon szépen meglátszik, lehet, hogy ez egy jó adottság, de azért a 6 hónap az nevetségesen sok.
2014. máj. 16. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a lány nem anorexiás, nem lenne ilyen melle meg dereka. Nem úgy néz ki, mintha éhezne, vitaminhiányos lenne.
2014. máj. 16. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!