Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki nem diétázik mit tesz a...

Aki nem diétázik mit tesz a súlytartása illetően?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki hízékony.
2014. máj. 17. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Aki tesz valamit súlyának megtartása érdekében az diétázik. A tiéta önmagában étrendet jelent.

Iletve van aki mozog.

2014. máj. 17. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy csaj az osztályban, aki napközben hozza fel a büféből a kakaós csigát meg a hasonlókat. Igaz, hogy néha láttam húsosabbnak, meg vékonyabbnak is. De alapjában véve ő mozog, elvileg úszik meg táncol is. (hip-hop)

Úgyhogy valószínűleg lemozogja.

2014. máj. 17. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
semmit. csak szorakozás kedvéért mozgok. kb 5-10 kg lehet rajtam de nem érdekel...abbol 5 fel le mozog. a társoság kedvéért eljárok ppaintballozni falabdázni néha uszni mert az egész napi üléstől különben szétmenne a hátam. de nem érdekel ha megeszek egy 60as pizzát egy délután alatt és jaj most mekkora leszek:D
2014. máj. 17. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki hízékony. Én pl sokat sportolok, különösebb étrendem nincs, de nem mindennapos az üdítő, csipsz, (sőt, évente kb háromszor van ilyen, hogy megkívánom). Nem szoktam nassolni, csokit ugyan eszem szinte minden nap, de dessertnek, ebéd után, nem nassnak.
2014. máj. 17. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:

A párom nem sokat. 18 évesen fogyott le (nagyon gyorsan), egy ideig vigyáznia kellett, mennyit eszik, s a 176/56-hoz annyit kellett ennie, hogy szédelgett, így feladta eme versenysúlyt (most 65 kiló, de eleget változott a teste ahhoz, hogy most is karcsú, ha dudorodik is a hasa evés után, ami természetes), de most már simán élhet mézes-mazsolás-kakaós rizsen, s úgy betol 1500 kalória sütit ebédre, hogy csak lesek (de az igaz, hogy akkor a vacsorája nagyon szolid lesz). Azért persze eszik zöldséget és gyümölcsöt is, elég sokat s a zsírbevitele se alacsony, főleg a sütis napokon, mert ez szénhidrátszegény süti :) Nem baj, leönti egy csomó lekvárral... Én töredék szénhidráttal nem tudok fogyni nem apró feleslegből, de az élet már csak ilyen.

Én ugye még nem tudom, karcsún hogy fog menni a súlytartás. Jelenleg az vagy a nagyon lassú hízás (nem ám havi 1 kiló, az nekem rém gyors) alap, bármit eszem. Sosem kellett aggódnom, hogy hamar súlyt szedek fel, pedig Isten látja lelkemet, elég sokat és hizlalóan tudtam enni, rendszeresen és főleg este... A fogyás viszont elég nehéz nekem, főleg egy bizonyos feleslegmennyiség alatt. Pedig még bőven van hova fogynom.

2014. máj. 17. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Mozgok, mindent normálisan eszek, csak kevesebbet, az ételt pedig jobban megrágom, mert teltségérzetet ad :)
2014. máj. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!