Aki nem diétázik mit tesz a súlytartása illetően?
Aki tesz valamit súlyának megtartása érdekében az diétázik. A tiéta önmagában étrendet jelent.
Iletve van aki mozog.
Nekem van egy csaj az osztályban, aki napközben hozza fel a büféből a kakaós csigát meg a hasonlókat. Igaz, hogy néha láttam húsosabbnak, meg vékonyabbnak is. De alapjában véve ő mozog, elvileg úszik meg táncol is. (hip-hop)
Úgyhogy valószínűleg lemozogja.
A párom nem sokat. 18 évesen fogyott le (nagyon gyorsan), egy ideig vigyáznia kellett, mennyit eszik, s a 176/56-hoz annyit kellett ennie, hogy szédelgett, így feladta eme versenysúlyt (most 65 kiló, de eleget változott a teste ahhoz, hogy most is karcsú, ha dudorodik is a hasa evés után, ami természetes), de most már simán élhet mézes-mazsolás-kakaós rizsen, s úgy betol 1500 kalória sütit ebédre, hogy csak lesek (de az igaz, hogy akkor a vacsorája nagyon szolid lesz). Azért persze eszik zöldséget és gyümölcsöt is, elég sokat s a zsírbevitele se alacsony, főleg a sütis napokon, mert ez szénhidrátszegény süti :) Nem baj, leönti egy csomó lekvárral... Én töredék szénhidráttal nem tudok fogyni nem apró feleslegből, de az élet már csak ilyen.
Én ugye még nem tudom, karcsún hogy fog menni a súlytartás. Jelenleg az vagy a nagyon lassú hízás (nem ám havi 1 kiló, az nekem rém gyors) alap, bármit eszem. Sosem kellett aggódnom, hogy hamar súlyt szedek fel, pedig Isten látja lelkemet, elég sokat és hizlalóan tudtam enni, rendszeresen és főleg este... A fogyás viszont elég nehéz nekem, főleg egy bizonyos feleslegmennyiség alatt. Pedig még bőven van hova fogynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!