Létezik, hogy fogytam volna majdnem 4 kilót, de nem látszik meg?
75,9 kg voltam, amikor elhatároztam, hogy szeretnék a testsúlyból kicsit leadni.
Különösebb súlyproblémám nincs. Még a testsúlyom is ideális lenne, ha egyenletesen oszlana el a súly. De sajnos férfi létemre a hasamra és az arcomra (!!) hízok.
Majdnem egy hónapja kezdtem el diétázni. Akkor voltam 75,9 kg. Ma megmértem magam, s a mérleg 72,2 kg mutatott. Létezik, hogy majdnem 4 kilót fogytam, de a testemen nem látszik meg?
(Legalábbis a hasamon úgy veszem észre nem látszik).
létezik, de ne add fel, ez elég nagy súly (bár pasinak nem az, de összességében nagy tömeg, és ebből 4 kilót nehezebb észrevenni) kell még egy kis idő :)
én pl 57 kilós voltam, a vizsgaidőszakombn pedig nem direkt fogytam 4 kilót, de nem látszott meg rajtam semmi :D a ruháim is ugyanakkorák voltak. el nem tudtam képzelni, akkor mégis miből tűnt el, de ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!