Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kilót fogytam, mindenemet...

10 kilót fogytam, mindenemet látszik már csak az integető hájamon nem. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és túlsúlyos. 108 kgról kezdtem el február elsején, most 98 vagyok. A hasam szépen formálódik, ahogy a combjaim is de az integetőim semennyit nem változtak. Mit csináljak velük? Van valami edzés, amitől izmosodhatna?
2016. márc. 12. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat a haj nem fog izmosodni de jarj edzoterembe az segit
2016. márc. 12. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Eddz tricepszre!
2016. márc. 12. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
#1: a háj valóban nem fog izmosodni, de ha a tricepsz igen, akkor a háj egyenletesen oszlik el rajta... mire annyi izom odaépül, addig a zsírból is megy még le, és az edzésnek köszönhetően a bőr sem marad petyhüdt.
2016. márc. 12. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd ha még fogysz legalább 20-30 kilót, akkor látszani fog.
2016. márc. 12. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
En is erre gondoltam Vera csak nem fejtettem ki teljesen
2016. márc. 12. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Viszont en nem csak tricepszre edzenek mert az integetes mashol is meg fog jelenni
2016. márc. 12. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Jogos. De a kérdés erre irányult.
2016. márc. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!