Hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
Csak 5kg-ot szeretnék leadni vagy igazából még annyit sem. Minden nap futok és próbálok hosszú távon hogy ne erősödjek mert az is zavar hogy túl izmosak a vádlijaim és vastagok. Már a futás hatására el is kezdtek kicsit szálkásodni. De a hasi zsírból még nem sikerült lefaragnom. Nem zabálok és viszonylag egészségesen is eszem. Mit tehetek ami segíthet? Azt tudom hogy mindent szabad enni csak mértékel persze meg oda figyeléssel. De ez mit jelent pontosan? Naeg tegyük fel egy nap beviszek 1800kalóriát. Azt mennyi futassal lehet ledolgozni? Illetve kb egy hónap alatt mindennapos futással milyen változások fognak látszódni? Hogyan formál a futás az aerobik a biciklizés és az úszás?2016. jún. 19. 13:44
1/2 anonim válasza:
Ha fogysz, akkor OK, le fog menni hasról is. Sajna van úgy, hogy onnan megy le a legeslegutoljára. Szélsőséges esetben valakinek már eres a karja és még mindig nem kockás a hasa, ez főleg akkor gond, ha finoman kockás hasat szeretne és nem eres karokat... Egy ponton lemegy a hasi háj, de lehet, hogy másutt akkor már túl csontos vagy eres lesz az ember, a genetika ilyen.
A hosszabb távú futás nem igazán ad izmokat, úgyhogy jól csinálod, ha nem akarsz izmos vádlit, bár az izmok szerintem mindig jók... De ízlések és pofonok.
2/2 anonim válasza:
Ha a hasadról akarsz fogyni, akkor célszerű hasizom gyakorlatokat csinálnod (pl. futás után). Szerintem nem kell minden nap futnod, elég heti 6 nap is bőven, a hetediken elmehetnél úszni, az nem terheli a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!