Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogytam 10kg-ot?

Hogy fogytam 10kg-ot?

Figyelt kérdés
2016 május közepén szimplán megmértem magam és 105kg-ot mutatott a mérleg.Ma azonban újra megmértem magam és 95kg vagyok.Az étel és ital fogyasztásom ugyanolyan.Szerintetek a stressztől lehet?

2016. jún. 20. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Belfereg is lehet ennyi erővel, ez nagyon kevés információ.
2016. jún. 20. 15:33
 2/4 anonim válasza:
52%
1 xD
2016. jún. 20. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
az is lehet, hogy olyan nehéz vagy, hogy a mérleg rugója képlékeny alakváltozást szenvedett és így pontatlanul mér
2016. jún. 20. 17:32
 4/4 anonim válasza:
A stressz hatását kizárnám.. én is fogytam már stressztől de azért mert nem bírtam enni.. de itt nem ez fordul elő. Számos belgyógyászati oka lehet, akár AIDS is. Valóban kevés az információ. Természetesen a mérleg is lehet hibás, esetleg ha digitális akkor az elemet érdemes kicserélni, ilyen fajta "súlykülönbség"-get már én is tapasztaltam. Az esetleges mérleg hibát kizárhatjuk akkor és továbbra is csökken a tömeg, akkor érdemes egy orvost felkeresni, lehetőség szerint olyat aki foglalkozik is ezzel.
2016. jún. 20. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!