Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó volt? Ezt...

Ez az étrend jó volt? Ezt ettem tegnap.

Figyelt kérdés

Reggeli: barackos zabkása

Tízórai: egy marék kesudió

Ebéd: párolt hekk barna rizzsel, paradicsommal és cottage sajttal

Uzsonna: 1 ivós joghurt

Vacsora: egy tál saláta

Ittam 3,5 l vízet és 1 l jeges zöld teát

Görkoriztam egy órát.

2016. jún. 24. 14:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem az ebédbe raknám sdzinte az összes fehérjét, ennyit tudok mondani. Ahogy már írták, fogalmunk sem lehet a mennyiségekről, innentől nem tudhatjuk, hogy pl. elég-e a fehérje.

De az ételek alapvetően rendben vannak, ha ez neked így megfelel. Mert pl. van, akinek ez kevés ch, s van, akinek ez sok, nyilván az adott ember igényeit kell figyelembe venni.

2016. jún. 24. 16:23
 12/14 anonim válasza:
Amikor még majmok voltunk nem válogattunk ennyire.
2016. jún. 24. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Régen erősen gyümölcsevők is voltunk, ebből maradt meg a jó szinlátásunk. De én beteg lennék, ha gyümölcsökön élnék. Nem vagyunk azok, amik rég voltunk, ez van.

S amúgyis, csak mert elélnénk valamin, még nem kell magunkra erőltetnünk egy nem ideális táplálkozást. A szénhidrát sem esszenciális tápanyag, sok embernek mégsem érdemes minimalizálni...

2016. jún. 24. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van, nyilván lehet kötözködni (1 tojás a saláta mellé a fehérje tartalom érdekében, vagy hány százalék zsírtartalmú volt az ivós joghurt...), de csak így tovább!
2016. jún. 25. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!