Egészséges, nem feltűnő, lisztmentes rágnivaló moziba?
nos. hidd el nekem hogy le se szarják mit viszel be. Eléggé nagy moziba járós vagyok és sose veszek a mozinál kaját azért mert drágák és egyik se érdekel. én mentem már be levessel, kinai kaják sokaságával, chipsel, spagettivel. etc. Ha a teremben vagy, onnantól senki se fog bámulni téged. Mikor elkérik a jegyedet akkor KELLENE belenézniük a táskádba h van e valami..de nem teszik, sose teszik. Mentem már be tescos szatyorral meg kis zacdsival amiben a kinai volt, már el se rejtem..:D eddig ezt eljátszottam pesten a sugárban, aréna és westend moziban.
az elején én is féltem ettől, h lebukok, ezért a táska aljába csempésztem a kaját rá a pulcsimat.
hát..hirtelen ami egészséges az a puffasztott rizs, de abból az izesitettek jók mint pl a hagymás. Am nézz be egy hipermarketbe mint pl a tesco..ott szoktak bio meg gluténmentes cuccok lenni és van pár rágnivaló..De én azt mondom neked h egy chipstől nem fogsz belehalni, v vegyél gyorsétteremben valami kaját.
Miért nem tudsz kaja nélkül végignézni egy filmet? Az lenne a legegészségesebb.
Almachips, zöldségchips stb.
Egy kicsi p.kukorica, és mentes víz nem olyan vészes uzsonna vagy tízórai helyett, diétásabb ebéd és vacsora mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!