Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 nap alatt meg lehet izmosodni?

30 nap alatt meg lehet izmosodni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 165 cm és 52 kg, felesleg alig van rajtam kb 1-2 kg, és szeretnék a hasamon kicsit izmosodni(kiskoromban sportoltam szoval izmos vagyok) amúgy lapos a hasam csak egy kicsi felesleg feljött, és ha naponta csinálok hasi edzést akkor legalább látszani fog egy kicsit? De természetesen nem ennék zsírt és szénhidrátot.

2016. jún. 25. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha ügyes vagy, akár egy egész kiló izom is feljöhet, persze elosztva a testeden, látszatja nemigen lesz, bár amilyen pici a felesleged, akár valamicske igen, ki tudja? De az izmosodás nem 1-2-3 hónap alatt történik, ez évek munkája.

Ha nem eszel zsírt és szénhidrátot, akkor viszont keményen koplalni fogsz és jó eséllyel izmot vesztesz.

2016. jún. 25. 13:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem fitnessz versenyre szeretnék menni csak egy szép alakot szeretnék, köszi a választ:)
2016. jún. 25. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Mit értesz hasi edzés alatt?

Egyáltalán nem akarsz enni zsírt és szénhidrátot? Akkor honnan energia a sporthoz? Délelött nem hogy kell, de kötelező szénhidrátot enni, hogy legyen erőd élni is aznap, nem csak létezni.

2016. jún. 25. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
LOL. Minden normális ételben van szénhidrát, zsír is. (kivéve pl az olajban, ami csak zsír, de azt meg eleve nem eszi az ember...)
2016. jún. 25. 17:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem fogok csokit meg rantott dolgokat enni
2016. jún. 25. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Fehér liszttel, cukorral mi lesz? Fehér kenyér, fehér rizs, kristálycukor. Ezekkel nem lehet izmosodni.
2016. jún. 25. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsótól szakadok.

A testépítők is fehér rizst esznek napi 5-6 alkalommal

2016. jún. 25. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Rizzsel nincs semmi baj.
2016. jún. 25. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha félre infórmáltam, én csak tudom, hogy egy fogyókurában nem állja meg a helyét, mert nem a legegészségesebb, inkább a barnát kell preferálni. Izmosodásnál lehet nem így van.
2016. jún. 25. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:

"kiskoromban sportoltam szoval izmos vagyok"

Nem tudom, 52 kilóval hol lennél izmos, de ha abbahagyod a sportolást, 1 hónap alatt összeesel, nemhogy 10 év alatt. :D

2016. jún. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!