Mennyire viseli meg a melleimet-10kg?
18 éves vagyok, sportolok, heti 1 kg mínuszt tervezek.
Most C-s a méretem, kb mennyire fog visszacsökkenni? (tudom hogy ez alkatfüggő, csak úgy kb) lehet hogy egy mérettel?
Szia.
Én 6 kgt fogytam két három hónap alatt és 85C mellmeretem lecsökkent 75C re és még csökken is sajnos. 16/L
Lehet, hogy egy mérettel. De tényleg genetika. Az enyém 20 kiló fogyás után is ugyanakkora (bár feleslegem még van, ez számít, erről később). A többségnek azért határozottan csökken a mellméret, egyeseknek pedig brutálisan lemegy.
Az fontos nagyon, hogy mekkora a testzsírszázalékod. Mert ha pl. brutálisan alacsonyra akarnád vinni, akkor elég tuti lenne, hogy lemenne az egész melled. Ha normális szintre fogysz, akkor ennek szinte semmi esélye, ha egyszer most C-s vagy. Ha kicsit vékonyabbra fogysz, akkor már lehet, hogy több megy le.
köszönöm mindenkinek!!
#2 30% a testzsírom... az sok?
"#1: Miért sajnos? Maradtál C, ez azért szerencsés, sokaknak a relatív kosárméret is csökken."
85C és 75C között elég nagy a különbség, a kosárméret a körmérethez aránylik, ezért plusz egy szám mínusz két kosárméretet jelent. 75C kosara egy 85AAA-snak kosarának felel meg.
Szóval látható csökkenést jelent, ha a válaszoló jól adta meg az adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!