Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire viseli meg a melleime...

Mennyire viseli meg a melleimet-10kg?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, sportolok, heti 1 kg mínuszt tervezek.

Most C-s a méretem, kb mennyire fog visszacsökkenni? (tudom hogy ez alkatfüggő, csak úgy kb) lehet hogy egy mérettel?

2016. jún. 28. 20:42
 1/9 anonim válasza:

Szia.

Én 6 kgt fogytam két három hónap alatt és 85C mellmeretem lecsökkent 75C re és még csökken is sajnos. 16/L

2016. jún. 28. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy mérettel. De tényleg genetika. Az enyém 20 kiló fogyás után is ugyanakkora (bár feleslegem még van, ez számít, erről később). A többségnek azért határozottan csökken a mellméret, egyeseknek pedig brutálisan lemegy.

Az fontos nagyon, hogy mekkora a testzsírszázalékod. Mert ha pl. brutálisan alacsonyra akarnád vinni, akkor elég tuti lenne, hogy lemenne az egész melled. Ha normális szintre fogysz, akkor ennek szinte semmi esélye, ha egyszer most C-s vagy. Ha kicsit vékonyabbra fogysz, akkor már lehet, hogy több megy le.

2016. jún. 28. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
#1: Miért sajnos? Maradtál C, ez azért szerencsés, sokaknak a relatív kosárméret is csökken. Viszonylag kevés ember mondhatja el, hogy nőtt a kosármérete fogyáskor (a melle tehát kb. maradt, amekkora volt)...
2016. jún. 28. 20:50
 4/9 anonim válasza:
85rol csökkent le 75C re. Ezáltal kisebb lett. Igen orulnom kéne neki csak én azt szoktam meg h nagyok a melleim es mostmár kicisnek látom őket. Egyébként nem voltam dagadt annyira 170 cmhez 64 kg voltam most vagyok 58:)
2016. jún. 28. 20:55
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!!

#2 30% a testzsírom... az sok?

2016. jún. 28. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:
kedves #1 - kíváncsiságból - nem ereszkedett meg egy kicsit a bőröd? Csak mert én ettől félek, nyugtass meg kérlek :D
2016. jún. 28. 20:59
 7/9 crudy ***** válasza:
Jhaj lányom az előző kérdésedben mindent leírtunk. Ha megkérdezed még egyszer nem fogsz más választ kapni.
2016. jún. 28. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

"#1: Miért sajnos? Maradtál C, ez azért szerencsés, sokaknak a relatív kosárméret is csökken."

85C és 75C között elég nagy a különbség, a kosárméret a körmérethez aránylik, ezért plusz egy szám mínusz két kosárméretet jelent. 75C kosara egy 85AAA-snak kosarának felel meg.

Szóval látható csökkenést jelent, ha a válaszoló jól adta meg az adatait.

2016. jún. 29. 14:11
 9/9 anonim válasza:
Elso vagyok. Nem nem ereszkedett meg a bőr.:) Sőt 85 C a mellem egy kicsit lógott is mert hát nagy mellnek van egy természetes logasa. Most meg inkább kerekebb lett és feszesebb.
2016. júl. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!