Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zoldseges langost, pogácsát...

Zoldseges langost, pogácsát meglhet sutni sutoben mint kenyeret csak kis pogacsakent, hogy ne kelljen olajban kisutnom?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 29. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg lehet, de ugyebár szárazabb lesz. Kinek bejön, kinek nem, ki kell próbálni.
2016. jún. 29. 23:04
 2/4 A kérdező kommentje:
azert tennem sutobe,hogy ne legyen hizlalo annyira, - vagy kisuthetem hagyomanyos olajban?
2016. jún. 29. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:

A recept szerint palacsinta sütőben kevés olajon.

Ha minimális olajat is belegyúrsz a recept szerinti hozzávalók mellé, és nem pogácsának, hanem vékony lepény alakban akár olaj nélkül is a palacsinta sütőben, két oldalát átfordítva, gyorsan megsül.

2016. jún. 30. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Értem, hogy miért csinálod, azért írtam, amit. Én már sütöttem ilyesmit sütőben, nekem nem vonzó, kiszárad s ugye kevés benne a zsír (nagyon zsírosan szeretek enni). De sokaknak nincs vele semmi bajuk, ezért kwell kipróbálni.

Sütőben mindenképpen sok zsírt szív be. Én csak annyiban sütöm, amennyit megeszek vele együtt, de ha túl kevés, nem sül szépen. Márpedig nekem most muszáj minimalizálnom s lehetőleg nullára levinnem a hozzáadott zsírt, úgyhogy az efféle ételek egyszerűen kiesnek. A többségnek azért egy kis zsírban sütés beleférhet. Ezt mindenki tapasztalja ki maga.

2016. jún. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!