Tényleg nem látszik, hogy fogytam? (Kép)
Mérlegen látszik, centikben is, viszont most mentem haza,és otthon a szomszédok,ismerősök, barátok mindenki azt mondta,h te nem fogytál semmit, hanem híztál... :(
Az első kép a régi, a második az új. Tudom, hogy még mindig rengeteg meló áll előttem, 1 éve szültem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) legközelebb próbálok ugyanolyan szögből fotózni.
Olyan rosszul esett, mikor mondták, hogy hova hízol, és az illető nem látott már fél éve pedig.
Igen, terhesség előtt vékony voltam, mellem is B kosárból D lett.
De, csak azért sem adom fel, legközelebb, mikor hazajövök Magyarországra tuti biztos, hogy nem vághatják hozzám, hogy híztam! :)
Az irigyeknek az fáj a legjobban, ha valaki nem lesz lusta tohonya mangalicanya, hanem szinte teljesen visszafogy a szülés előtti súlyára és alakjára. Olyankor próbálnak lehúzni, óbégatnak hogy "jaj a jó génekkel könnyű", meg "biztos egész nap éheztetted magad", de attól még ők maradnak zsírdisznók.
Sok sikert a továbbiakban!!
Természetesen látszik, szépen haladsz.
De nem nyílt szét a hasizmod?
Nagyon úgy tűnik, nekem is így kiáll (és az nem mind háj). Én 10 hónapja szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!