Fogyokura alatt az ettermekben mit lehetne enni?
Figyelt kérdés
Este 9kor megyunk az egyik baratnommel az egyik etterembe beszelgetni kicsit. De mit fogyasszak?2016. júl. 1. 19:13
2/5 anonim válasza:
Hús és saláta kb. mindenütt van. De persze nem tudom, a te étrendedbe mi fér. Van, aki akár tortát is rendelne, egy este nem a világ felkiáltással, s igaza is lehet. Másnak az életmódjába nem férne ez, megint másnak pedig elrontaná a másnapot vagy valami. Neked kell tudnod, mit engedhetsz magadnak ilyenkor. Én a legszolidabb, legmegfelelőbb ételt választanám, kivéve, ha vonzana valami, mert akkor azt.
3/5 anonim válasza:
Ha jól akarod magad érezni akkor bármit, de ha az eszed akarod játszani akkor semmit.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkepp akarok rendelni valamit. De nem tudom, sztem nem nagy evesert megyunk, viszont nem tudom mit rendeljek...
2016. júl. 1. 19:48
5/5 anonim válasza:
Márpedig helyetted nem tudjuk eldönteni. Nem ismerjük a választékot, az ízlésedet, az étrendedet, az éhséged fokát...etc.
Ketten is írtuk a húst salátával, mert az mindenütt van és szinte mindenki szerint fogyókúrás.
Játszhatnak még a levesek, s nekem van egy kedves helyem, ahol olyan gigantikus salátát adnak, hogy sör mellé jóllaktam vele, márpedig nekem jóllakni, ahhoz mennyiség kell (más sör nélkül is jóllakhat vele, ha nem nagyétű). S ez máig befér az extrém korlátozott étrendembe. De más éttermekben nincs ilyen...
Megnézed az étlapot és döntesz. Nekünk nincsen elég infónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!