Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokura alatt az ettermekben...

Fogyokura alatt az ettermekben mit lehetne enni?

Figyelt kérdés
Este 9kor megyunk az egyik baratnommel az egyik etterembe beszelgetni kicsit. De mit fogyasszak?
2016. júl. 1. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
saláta hússal oszt kész
2016. júl. 1. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hús és saláta kb. mindenütt van. De persze nem tudom, a te étrendedbe mi fér. Van, aki akár tortát is rendelne, egy este nem a világ felkiáltással, s igaza is lehet. Másnak az életmódjába nem férne ez, megint másnak pedig elrontaná a másnapot vagy valami. Neked kell tudnod, mit engedhetsz magadnak ilyenkor. Én a legszolidabb, legmegfelelőbb ételt választanám, kivéve, ha vonzana valami, mert akkor azt.
2016. júl. 1. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól akarod magad érezni akkor bármit, de ha az eszed akarod játszani akkor semmit.
2016. júl. 1. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkepp akarok rendelni valamit. De nem tudom, sztem nem nagy evesert megyunk, viszont nem tudom mit rendeljek...
2016. júl. 1. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Márpedig helyetted nem tudjuk eldönteni. Nem ismerjük a választékot, az ízlésedet, az étrendedet, az éhséged fokát...etc.

Ketten is írtuk a húst salátával, mert az mindenütt van és szinte mindenki szerint fogyókúrás.

Játszhatnak még a levesek, s nekem van egy kedves helyem, ahol olyan gigantikus salátát adnak, hogy sör mellé jóllaktam vele, márpedig nekem jóllakni, ahhoz mennyiség kell (más sör nélkül is jóllakhat vele, ha nem nagyétű). S ez máig befér az extrém korlátozott étrendembe. De más éttermekben nincs ilyen...

Megnézed az étlapot és döntesz. Nekünk nincsen elég infónk.

2016. júl. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!