Zabpehely kérdés?
Figyelt kérdés
sziasztok arra lennék kíváncsi mi a különbség a teljes kiőrlésű nagyszemű zabpehely és a sima nagyszemű zabpehely között?
Köln teljes kiőrlésű zabpehely 600
a simák meg 200-300 forint körül vannak
mind a kettő fél kiló kiszerelés.
2016. júl. 2. 09:40
1/6 anonim válasza:
azt hiszem a teljes kiörlésü glutén mentes
2/6 anonim válasza:
A zab minden formában gluténmentes!!!!
A különbség az, hogy a síma zabpehelynél a korpa el lesz távolítva a magról a teljesn kiörlésünél meg rajta hagyják. Elvileg az utóbbinak kedvezöbb az élettani hatása, mert több benne a rosttartalom, de van, akinek éppen ezért felfújódást és hasmenést okozhat, ha sokat eszik belöle.
3/6 A kérdező kommentje:
most néztem meg
sparos 200 forintos zabpehely 10g rost
köln 600 forintos 11,1g rost
A többi majdnem megegyezik 0,2-0,3g eltérések maximum.
ízre nekem mindkettő ugyan olyan
1,1g soknak számít?
2016. júl. 2. 12:23
4/6 A kérdező kommentje:
100g ban természetesen
2016. júl. 2. 12:24
6/6 anonim válasza:
Szerintem a sparos is teljes kiőrlésű, csak nincs külön feltűntetve rajta. A Kölln szerintem csak a neve miatt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!