Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata futással fogyásról? Vagy Ti mit sportoltok?

Figyelt kérdés
Futással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének leginkább,esetleg az is,hogy ki,mit sportol? :)

2016. nov. 4. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdtem fogyózni, rendszeresen futottam. Napi fél órával kezdtem a végén 1-1,5 órát. 10 km-t simán lefutottam.

Szépen fogytam is.

2016. nov. 4. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem futassal megy a legjobban a fogyas, persze megfelelo etrend is kell hozza.

Heti 4-5-szor futok egy orat, ezzel kb. 3500 kcal-nyi deficitet teremtek, ami kb. fel kilo fogyasnak felel meg. Emellee megprobalok sporolni a bevitt kaloriakon is, igy fogyok hetente 0.5-1 kilo korul.

Ha kezdo futo vagy, akkor nem biztos, hogy birni fogsz egy oras edzest, inkabb probalj meg rovid ideig futni, majd setaval levezetni, es ezt valtakoztasd kb. 40-60 percig.

Ami nekem nagyon sokat segitett, hogy celt tuztem ki magam ele, jelen esetben egy felmarathon lefutasat. Fogtam egy edzestervet, es betartottam kokemenyen. Edzesterv nelkul nehez motivaciot talalni, es a fogyas sem olyan hatekony.

2016. nov. 4. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Varok meg valaszokat! :)
2016. nov. 4. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindössze abban segített, hogy könnyebb volt kcaldeficitet teremteni, de a futástól alapvetően csak eleinte fogytam.
2016. nov. 4. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Futopadon is jo szerintetek?:)
2016. nov. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

A ForeverSlim otthoni fogyasztó géppel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Használ? Megkérek mindenkit, hogy tényleg csak akkor írjatok, ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban. Ha csak azt írnátok, hogy sportoljak többet, meg ilyesmi, akkor inkább ne írjatok. Köszi

Valakinek van valamilyen tapasztalata a különleges limonádés fogyásról? Mi a véleményetek róla?

Olvastam egy receptet amibe kell víz citrom mentalevél gyömbér és uborka. Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel a módszerrel? kérem csak olyan válaszoljon aki próbálta vagy valamelyik ismerőse próbálta. Köszönöm.

Core max edzőgépről valakinek van tapasztalata?

A ws teleshop oldalán láttam és jónek tűnik, de azért kíváncsi lennék tapasztalatokra is.

Van valakinek tapasztalata az agar-agar fogyókúráról?

Hogyan kell használni? Mikor és mennyit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!