Mit gondoltok erről a fogyásról? Hogyan lehetséges ez egy hónap alatt? (A fogyás napról napra videókkal volt dokumentálva)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez egy kamu..olyan sima bőre soha nem lesz a nyuszifülnek, mint a képen látható...az a hajó már elúszott.
Az ilyen képek a parasztvakítás kategóriájába tartoznak. Ez egy jól felépített üzleti fogás. A kuncsaftok pedig sorbaállnak.

válasza:

válasza:Függ előtte ki mit csinalt.en eleg sokat sportoltam regen.viszont utobbi fel evben csak zabaltam
Most kezdem januartol az edzest.dietat.ilyenkor.3_4 het alatt lemegy 15 kg.nagyon hamar latszik rajtam.vannak ezek az infrabiciklik.pikk pakk lefogysz.ha tartod a diétát
Kapcsolódó kérdések:
A helyzet az, hogy 19 éves vagyok és legutóbbi hazalátogatásomkor sikerült felszednem egy 10 kilót. Időm sportra egyáltalán nem marad mert az egyetem mellett csak 4 órát utazom. Karácsony környékén újra visszamennénk. Így 65 kilosan 162 centisen nem annyira érzem jól...
Le szeretnek adni 10 kilot nyar elejeig maximum, onnantol meg tartani az adott sulyomat :D Uugyhogy kerlek szepen titeket, adott tapasztalatokkal es tanacsokkal dobaljatok meg engem kerlek:D legyetek kreativak es mondjatok jo fogyasi tippeket, es sulytartasi...
December elején lesz a szalagavatóm (lány) és addig 5-6 kilót kéne fogynom. Ez lehetséges? Jelenleg 67 kg körül vagyok. (171 cm)
Jelenleg 178 cm magas és 70 kg vagyok. Soha életemben nem voltam ennyi kiló, 61 kg volt az átlag súlyom.. Azonban kb. fél éve semmit, tényleg semmit sem sportolok/mozgok különösebben és nagyon sokat nasizok és eszek. A kérdésem az lenne, hogy 5 hét alatt egészséges...
Elöre is leszögezem hogy tudom hogy helyi fogyás nincs. Nagyon elégedetlen vagyok az alakommal. Főleg a combjaimmal és a karommal. De igazabol mindenhol van felesleg. Egy héten elég minden másnap futnom ( de mennyit??) vagy minden nap? Probalok odafigygelni az...
Két hete kezdtem diétázni a General Motors diétával. (Előtte voltam háziorvosnál) Eddig elég sikeres is volt, mert már fogytam 6 kilót, naponta 2-3 liter vizet megittam, de tegnap mikor olyan nap volt, hogy ehettem halat, rizset stb... ettem egy tányér húslevest mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!