Valaki fogyasztott már fogyáshoz a BioTech USA-ból Super Fat Burner tablettát? Ha igen, mi a tapasztalatotok? Mit csináltatok mellette meg miket ettetek mellette?

válasza:

válasza:Egyet értek az első válaszolóval 100%-ban! Egy patent étrend és mozgás mellett felesleges.
Sokfajta ilyen jellegű terméket próbáltam már, ezek max arra jók,ha gyorsan be kell fogyni valamire pl verseny, akkor lehet nyerni rajta valamennyit. Viszont,ha minden áron használni akarsz ilyesmit, vannak a piacon jobb cuccok is,mint a super fat burner. De szerintem is felesleges.

válasza:Szia! Itt leírtam a szöges ellentettjét annak, amit a felső kommentek írnak, a tapasztalataim alapján :) Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Az utolsó néhány kg-tól szeretnék megszabadulni, ami sehogyan nem akar megmoccanni. Mellette megfelelően étkezem és rendszeresen edzek is. Aki próbálta már őket melyik vált be jobban? Vagy bármi más ajánlat?
Kinek mi a véleménye? Sportolás előtt szednem, hogy jobban égesse a zsírt. Arra megfelelő?
Sziasztok ma vettem super fat burnert gondoltam kiprobálom eddig ilyen italt ittam kondizás elöt (zsírégetöt).1év alat fogytam le 22 kgt szüztea forte kapsz.val.+ bulémia..:/es most gondoltam h kombinálnám a 2 mert szeretnek meg 10-15 kgt leadni.de sanjnos a fogyasom...
Lehet-e mellé creatint szedni vagy így is elérem azt a hatást amit kell? És kinek menyire használt ez a zsírégetőszer?
heti 2-3 alkalommalfutok(60perc)tobbre nincs idom sajnos. Simán L-carnitine-t nem szeretnék szedni, mert csak edzés elott van értelme bevenni, nekem pedig olyan valami kellene ami akkor is segit ha épp nincs idom mozogni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!