BioTech USA termékekkel kapcsolatban hasonló tapasztalat?
Elkezdtem inni reggeli helyettesítésére a Diet Shaket banán ízben, ettől még nem érzek semmit extrát, max. hogy nem vagyok éhes.
Ebéd előtt fél órával nyomom be a Super Fat Burner tablettát, ezután viszont kb. 1 órával mindig rengeteget kell f.nganom... mi okozhatja?
Valakinek hasonló tapasztalat?
(A kérdés nem vicc!)

válasza:"Elkezdtem inni reggeli helyettesítésére a Diet Shaket banán ízben"
A legrosszabb, amit tehetsz az egészségeddel, ha a szilárd főétkezésedet ultafeldogozott porokkal helyettesíted, amik semmit nem érnek, de legalább rohadtul túl vannak árazva, mert a magadfajta laikus, hozzá nem értő, nulla tudású ember
"Ebéd előtt fél órával nyomom be a Super Fat Burner tablettátek megveszik."
2022-ben még tényleg van olyan ember, aki pénzt költ ilyen átverésekre? Azt ugye tudod, hogy a tartós kalóriadeficiten kívül semmi nem fog zsírt égetni, írjanak bármit is a biotech honlapján?

válasza:Olvasd el mi van benne. Egyszeruen nem birja a sok szart a gyomrod.
Valoszinuleg a reggeli az oka. Vagy magat a tejet vagy a tul sok rostot vagy az adalekokat

válasza:Akkor legyen eszed, és ne ezekre az ipari szemetekre költsd a pénzed, hanem ha fogyni akarsz, akkor egy kalóriadeficiten alapuló diétát kezdj el tartani, ami egy kiegyensúlyozott és változatos étrenden alapszik. Az általad szedett vackok átverések, pénzlehúzások. Nem véletlenül tiltja be őket a GVH évente, és dobnak ki a helyükre mást. Infláció van, legyen elég minőségi élelmiszerekre pénzt költeni, hiszen ennek még értelme is van. A jelenlegi helyzetben teljesen feleslegesen fat burner baromságokat venni abszolút butaság. Olvasd el ezt a cikket, és nem lesz problémád a fogyással:

válasza:Hiába mész te akármin keresztül, ezek a szarok akkor sem fognak lefogyasztani, maximum a pénztárcádat. Arról nem is beszélve, hogy tönkreteszed saját magadat. Kedvesség ide vagy oda, ez tény.
Mondhatom én bármilyen kedvesen, de NEM LÉTEZIK semmilyen fogyasztószer, tabletta, csodamódszer. 1 mód van a fogyásra: kalóriadeficit. Nem koplalás, nem mindenféle citromos víz reggelente. A normál szükségleted kiszámolod, (testsúlyból és magasságból több oldalon is lehet egy megközelítő értéket kapni), abból levonsz 200-300 kalóriát és szépen számolod. Helyesen számolni kalóriát sokkal nehezebb, mint gondolod.
Többen is mondjuk, hogy ezekkel a szarokkal csak a pénzed pazarlod, ha neked így jó, hajrá.

válasza:Reggelire zabkása, kapásból 10 féle módon tudod elkészíteni forró tejjel vagy forró vízzel és mehet bele a bioteches fehérjeporod vagy reggeli shake porod, ez egy fogyókúrás reggeli.
Fatburner tabletta viszont egyszerű átverés.

válasza:

válasza:"Anyám vette ezt mindig és fogyott tőle"
És még csak nem is ettől fogyott, hanem a kalóriadeficittől.
Kapcsolódó kérdések:
Kicsit nekem habos mese, a bemutató videó hatásvadász, és az oldalon található vélemények valódiságára sem vennék mérget. Ettől függetlenül benne van, hogy tévedek, ezért érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki próbálta már a terméket, és ha igen, mik a tapasztalatok?
Sziasztok. Nemrég vettünk egy házat. Még nem költöztünk be. A konyhában Miele háztartási gépek találhatók, illetve a mosó- és szárítógép is ilyen márkájú. Mivel az összes háztartási eszköz pár éves mindössze, így ezekkel együtt vesszük majd át az ingatlant. Én nem...
Nagyon gondolkodom, hogy megpróbálom, csak hát nem olcsó, és amíg nem hallok róla véleményeket, nem tudom eldönteni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!