Van olyan, ami ugyanaz a hatóanyag, mint az Ozempic, csak tablettában, ha valaki fél a tűtől?

válasza:

válasza:Rybelsus van.
Illetve a Wegovyból is van tabletta, usa ban már engedélyezett. De annyira kíméletesre és hülyebiztosra vannak ezek a tűk megcsinálva hogy fóbia ide vagy oda, menni fog.
És a tablettákkal sokkal több megszorítás jár a mindennappkban plusz a mellékhatások is gyakoribbak

válasza:Vannak ilyenek de hosszú hónapok és több orvos mire meg lehet kapni. Már aki cukorbeteg és jogosultak rà.
Szándékosan nem vény nélküli. Senkinek nem érdeke hogy több legyen a normális testalkatú ember. Azt akarjàk maradjanak dagadtak. A többség.
További kérdések:
Tapasztalataitok?
Akik használták már ezeket, volt pozitív eredmény?
Fogyàs segitö piercinget rakatnàk be ,de még nem vagyok100%magabiztos,van tapasztalata valakinek?
Tudom önmagában nem csodaszer, tenni kell érte. A fogyás alapja a diéta, a testmozgás. Engem az érdekelne, hogy azért segített ez a termék valakinek vagy csak placebo?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!