Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek, tapasztalat...

20201210 kérdése:

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a wegowy-val? Ma írta ki a doki nekem

Figyelt kérdés
júl. 6. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

Injekciót?

Èn használtam de nem szerettem. Szerintem a mounjaro sokkal jobb viszont nagyon drága

júl. 7. 06:59
 2/16 anonim ***** válasza:
19%

Sajnos én benne vagyok az 5 százalékban akiknél nem hat. 2 hónapja vagyok a 2.4mg-on de egy kilót fogytam fél év alatt összesen. Diabetológusommal épp most beszéljük hogy mounjaro kéne vagy ezzel folytatni több sporttal (így is heti 4), más kajával.

Amúgy használ egyertelmuen. Erzem a jollakottsagot etkezesek kozben, a kivanossag is sokat csokkent. Pl tegnap fagyiztunk de vegul csak a parom evett es en nem kertem. Ilyen velem 20 ev alatt nem tortent fagyizoban.

A wegovy effektiv dozisanak 74 ezer a havi adagja, a mounjaronak 100 a kezdo adagja es 200ig megy. De a mounjaro ket hormonra hat, nem csak egyre.

Viszont ezek egyedi esetek. A redditen a wegovyweightloss sub-ban nagyon szep eredmenyeket lehet olvasni. Javaslom

júl. 7. 09:51
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Amugy kivancsisagbol kerdeznem, ti ezek nelkul nehezebben tudtok fogyni? vagy a doki milyen esetekre ír fel ilyet nektek?
júl. 7. 10:38
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

#3 pontosan ugyanúgy működik a fogyás. Kevesebb evés, több sport. De nekem például fél éve először volt olyan hogy ettem és éreztem hogy jóllaktam és elég volt. Addig soha. Már tudtam fogyni simán diétával de nem tudtam tartani anélkül hogy mindent grammra pontosan lemérjek és kiszámoljak. Egyszerüen nem tudom mi az adag, mi az elég. A wegovy óta jelez a testem étkezés közben és utána ha jól laktam.

Ezen kívül van az a dolog hogy hiába kiegyenlített a menü, fehérje zsír szénhidrát zöldség stb. vannak napok hogy ennek ellenére folyamatosan fariaséhes vagyok. Na azzal is nehéz kalóriaddficitben lenni.

Van egy harmadik. Amit nem érthet akit nem érintett. De talán az első is ilyen. Hogy 0-24 a kajára gondolsz. Mit ettél, milyen finom volt, mit és mikor eszel legközelebb. Az agyban van egy hormon ami ilyenkor túlműködik ezeknél az embereknél. A wegovy és más flp-1 gyógyszerek ezen is segítensk.

De talán nekem wegovy használóként ami teljesen megváltoztatta az életem hogy bárhol bármit eszem, tudom hogy mikor laktam jól, mikor volt elég tehát mikor hagyjam abba az adott étel evését. El se hiszem hogy minden embernek ez alapból van. Úgy azért más az élet. Az 5 évvel ezelőtti diéta is százszor könnyebb lett volna. Mert bizony 3 évif minden nap mindent lemérni rendkívül kimerítő. Kicsit be is golyóztam és pszichologus hatására abbahagytam a számolást. Egyszerűen nem egészséges mentálisan. Na vissza is híztam...

H

Ja meg van egy olyan hatás hogy a gyomorban tovább marad az étel tehát később vagy éhesebb.

Sokan azt mondják hogy ezek a glp1 gyógyzserek csalások. De igazából ezzel indulnak úgy a rászoruló emberek mint egy bármilydn más átlagember. Pont ugyanúgy kell kevesebbet enni és többet mozogni és odafigyelni

júl. 7. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Az első 6 hétben 6 kiló leolvadt rólam, aztán megállt a fogyás, most nagynehezen megint lement 1kg.

Ha valakit érdekel:

1. hónap: 0,25ös

2. hónap: 0,5ös

3. hónap: 1es

4. hónap(aktuális): 1,7es

júl. 7. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
miért kell lepontozni azt aki megírja a saját tapasztalatait???
júl. 8. 10:12
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Én nem vagyok érintett, de máshol is olvastam hogy sokat segít annak aki testi okból amúgy folyamatosan az evésre gondol, meg természetesen nem működik az adagkontroll, vagy normális összetételű étrenddel is folyamatosan éhes. A kalóriadeficit továbbra is a kevesebb evéstől lesz, de könnyebb elérni ha a felsorolt problémák megszűnnek. Logikusan gondolkodva, ha valaki mondjuk érzelmi evő és annak ellenére folytatja az evést hogy már a gyomra egyáltalán nem kívánja, akkor kevésbé lesz hatékony.
júl. 8. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Ez a cucc - gondolom a tobbi is - egyreszt azt csinalja, h nem urul ki a gyomor olyan gyorsan, azaz, a telitettsegerzet tovabb megmarad, es az ember nem kivan kajat.

Ha megis megszokasbol rakajal ez ember, vagy csak tulzabalja magat, mivel az elozo adag meg ott van a gyomorban, eleg eros diszkomfor ertez lez, plusz so sok sav termelodik, merthogy ugye ott a gyomorban a rengeteg kaja.

Tapasztalatbol mondom.

Nem csak mentalis eveskenyzer miatt irja ezt fel, hanem pl. anyagcsere zavar miatt is.

Tovabbra se ertem a lepontozast, de mindegy.

júl. 8. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 21 kilot fogytam vele, de amolyan se veled se nelkuled kapcsolatban vagyunk.

Nalam azert kijott 1-2 mellekhatas, pl sokszor szedulok, erzekeny vagyok bizonyos szagokra, annyira, hogy oklendezem is toluk,plusz neha elofordul hanyas is. Mondjuk ez utobbi osszesen haromszor volt eddig, ugyhogy nem veszes, de volt.

Nalam az ehseget nem vette el, viszont alig van valami, amit ugy megennek es megkivannam, igy nagyon nehez minden etkezes :D Amikor muszaj enned, mert ehes vagy, de nem akarsz amugy enni, mert nem kivansz semmit, ez idegtepo.

Hat, mindennek ara van, ez van.

júl. 9. 10:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt fogytal vele?
júl. 9. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A napokban megyek TB-s éber vastagbéltükrözésre, mi lesz a vizsgálat után?

A doki azt mondta mehetek autóval. Mi a tapasztalatotok, tényleg vezethetek utána? Egyedül mennék. Köszönöm válaszotokat!

Bokaszalagszakadás után sport? Fizioterapeutám szerint igen, doki szerint ne eröltessem Valakinek tapasztalatok?

10-15 perc járás után már kétszeresére dagad, fàjdalmat viszont nem érzek. 8 hete szakadt teljesen a bokaszalag.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!