Hogyan foggyak nyáron?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, jövőre középiskolás, jelenleg 178 cm és 75-76 kg. Szeptember környékén 81 kg voltam, de még a mostani is sok, mert nagy a hasam meg a mellem. Úgy tudom a futás pont a has alját fogyasztja, akkor ha tudok, menjek le pályára, fussak pár nagy kört hetente párszor? Jah egyébként sokat biciklizem, majdnem minden nap. Van 2x3 kg- os súlyzóm, azokkal ha hetente párszor gyakorlatokat csinálok, akkor az mennyire izmosít? Van valami olyan gyakorlat amivel mellre lehet edzeni?2016. jún. 19. 21:20
1/1 anonim válasza:
Nem, a genetikád dönti el, mikor honnan mennyit fogysz, ezt nem tudod befolyásolni.
A súlyzóiddal nem sokra mész, még ha 10 kilóig fel tudnád pakolni, azt mondanám, az első hetekre jó... Valamire persze OK, kisebb izmokhoz, gyakorlatfüggő is, hogy mennyi kell, de pl. hátazni ennyivel nemigen tudsz, ahhoz több kell s amúgyis emelni kéne a súlyokat folyamatosan... Saját testsúlyos gyakorlatokat is végezhetsz, de én vennék kézisúlyzókat egypár súlytárcsával, igazán nem drága s az elején elég az.
Mellre fekvenyomás, fekvőtámasz, tárogatás, áthúzás és sok más gyakorlat van, szerintem olvass utána valami testépítő oldalon, van kismillió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!