Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen kérdést tudnék feltenni...

Zsebikee kérdése:

Milyen kérdést tudnék feltenni az "eröltetetett fogyasról?

Figyelt kérdés
10-es osztálynak kell egy kérdőívet összeállítanunk az eröltetett fogyasról. Segítenétek pár kérdéssel légyszi?! :)

2017. febr. 11. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a rák az az erőltetett fogyás? Minden fogyáshoz erőltetni kell magát az embernek, különben soha nem fog lefogyni.
2017. febr. 11. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

leírod amit tudsz róla, és a végére egy kérdőjelet teszel.

És tuti tanárnak tanul a kérdező ...

2017. febr. 11. 11:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincsen miért erről kell..

Nem, nem tanár vagyok. 11-es vagyok meg csak.

2017. febr. 11. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Sikertörténet fogyásról?

Mennyit fogytatok mennyi idő alatt? Volt olyan hogy feladtátok? Hányadszorra sikerült a célotok, nehéz volt? Jobb az élet kisebb súllyal? Mennyi ideje tartjátok a súlyotokat vagy még tart a fogyás? (akkor mi a célotok?) Köszönök minden választ :)

Van valakinek tapasztalata futással fogyásról? Vagy Ti mit sportoltok?

Futással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének leginkább,esetleg az is,hogy ki,mit sportol? :)

A folpackkal fogyásrol véleményt szeretnék hogy hatásos e vagy sem?

(aki már probálta) aki nem probálta és hallott rolla valamit azt is nyugodtan irja le "meghalgatom"

Mit gondoltok az akupunktúrás fogyásról?

Én eléggé elgondolkodtam rajta, mert nem megy. Már végigcsináltam a 90 naposat - 5kg; Norbi update - semmi. Kalóriaszámlálás - 10kg, de az utóbbitól semmi energiám nem volt. Van aki ezzel fogyott le? A kezelés mellett is kell diétázni? A bőr milyen feszes lesz a kezelés végén?

A "Colonix" méregtelenítő és parazitaölő kúráról mit lehet tudni?

Bár ez méregtelenítő, mégis (csupán mellékhatásként) 10 kg fogyásról is beszámolnak a honlapon. Én méregtelenítéssel kezdem a fogyókúrát, s az érdekel, van-e ebben a szerben veszély?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!