Napi 600 kalória bevitelével sem fogyok?

válasza:

válasza:

válasza:Na vajon miert?
Ilyen emberek setalnak el mellettem az utcan nap mint nap bas’ki. “Hallod, en 600 kaloriat viszek be egy nap, szerinted mi a gond?” Eszem megall tőletek. Veletlenul sem kene inkabb normalisan enni es sportolni, ugye? Ilyenkor legszivesebben torolnem ezt a krva gyakorit, mert minduntalan az jut eszembe hogy milyen kiba’zott hul’e emberek vannak a vilagon.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Sokadjára futok neki a fogyásnak, van rajtam kb 15 kg felesleg amitől szeretnék megszabadulni. Sajnos eddig csak kb 5 kilóktól sikerült (kb. 3 hónap alatt), aztán beleuntam az ételekbe és vissza is jött :( Kerestem már mindenféle kúrákat, étrendeket, de még nincs meg...
Előfizettem, de csak mert adott akciót, és hogy ne húzzák az időmet a reklámok. Viszont a tippeknél írja, hogy alacsony az aktivitásom, figyeljek erre meg arra… Ma pl 12 km-t mentem (18e lépés), volt egy itthoni edzés (40 p). Nem tudom, mégis mennyi lenne a megfelelő…
Sziasztok! Utóbbi időkben többféle diétával is próbálkoztam, most jelenleg ott tartok, hogy napi 1500 K cal, és akkor megy hozzá ez a rövidke séta ugye. Két részletben ( délután , meg este is plusz) Így most 2 hét alatt fogytam 1.5 kg . Viszont a kalkulátor 🧮 szerint...
Fogyni szeretnék, ezért igyekszem kalóriadeficitesen enni. A mai napon így nézett ki: Reggeli: kávé, otthon sütött "zabszelet" amiben konkrétan csak 1 nagy banán volt es 50 g zabpehely. Ebéd: görögsali (80 g fetasajt, 1 teáskanál olivaolaj, az uborkát, paradicsomot...
Egy kisadagot vettem. Itthon megnéztem, hogy mennyi kalória lehet benne, de 80-tól 300 kcal-ig mindnet is ír. Ilyen saláta jellegű volt, savanykásabb. Szóval most mennyi lehetett? Tudom, belefér egyszer, de jó lenne tudni... Köszi a segítséget előre is:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!