Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Olajjal beitatott szalvétával...

Olajjal beitatott szalvétával bekenhetem a serpenyőt sütés előtt?

Figyelt kérdés
Pl. protein palacsintát szeretnék készíteni, és szeretnék minél több kalóriát megfogni. Jó ötlet lenne, ha olajjal beitatott szalvétával törölgetném meg a palacsinta serpenyőt, és nem evőkanálnyi adagokat öntögetnék bele? Valaki próbálta már?

márc. 14. 00:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig így csinálom ,mondjuk nem proteines a palacsinta de nem hiszem,hogy az számít az olajozás szempontjából.
márc. 14. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
És nem tudod, kb. mennyi olaj fogy így el? Illetve minden palacsinta előtt bekened, vagy ritkábban? Esetleg az elején elég? Vagy palacsinta tészta és/vagy serpenyőfüggő?
márc. 14. 01:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs mennyi olaj fogy el ,ez attól is függ mennyi palacsintát akarsz csinálni. Én minden palacsinta előtt bekenem mert nem az igazi már a tapadásmentes serpenyőm amiben sütni szoktam . De ha csak nem 100 palacsintát tervezel megenni ,teljesen irreveláns a pontos olajmennyiség,számold egy evőkanálnak összesen aztán kész.
márc. 14. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

EVÖKANÁLNYI olaj??? Ilyet még nem is hallottam, ez rengeteg.


Sok éve szalvétával olajozom a serpenyöt, ugyan hagyományos palacsintához, de szerintem ebben az esetben lényegtelen, kb 25 palacsintához fogy el egy evökanál olaj. (Egyszer kivancsiságbol kimértem). A palacsinták mérete kb megegyezik a lapostányér méretével.

márc. 14. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem jól sütöd a palacsintát.


Nézz meg egy videót!

márc. 14. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

4


Milyen tésztából csinálod, hogy ilyen kevés olajjal sem ragad le? Minden újabb pala előtt megkened a serpenyőt?

márc. 14. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Teljesen hagyományos palacsintatésztát használok, de nagyon kevés cukorral, tapadásmentes serpenyöben sütöm. Minden palacsinta elött kenem, de tényleg csak picit.
márc. 14. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudtom szerint ha cukrot teszel a palacsintatésztába, akkor jobban ragad a serpenyőhöz. Nem így van?
márc. 14. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezért teszek csak nagyon keveset. Akkor ragad, ha aráylag sok cukor van benne.
márc. 14. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem
márc. 14. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!