Mit csináljak hogy újra beinduljon?

válasza:

válasza:Nekem is ez volt a gondom 1 hónappal ezelőtt, teljesen megálltam a fogyásban. Aztan úgy alakult, hogy elmentunk a párommal egy hotelba 4 napra pihenni. Egy percet sem mozogtam a pihenés alatt és 4 napig 2500-3000 kcalt ettem, ittam, mulattam. 2-3 napig a mérleg 3kilóval többet mutatott, majd utána újra megindult a fogyás nálam.
Mindenképp azt javaslom, hogy ha nem is 4 napig, de legalább 1-2 napig tarts csaló napot és ne 300-al egyél többet, hanem mondjuk 1000-1500 kcallal. Sok sikert!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Néha korán reggel kell indulnom a munkába, és nem szeretem ezt a munkahelyemen végezni, hogy egyből mehetek WC-re ahogy megérkezem. Szeretném még itthon elintézni, de sokszor csak ébredés után 1-2 órával sikerül. Hogyan lehetne gyorsítani a folyamaton?
Eddig jót beszélgettünk meg ittunk, fagyiztunk, koncertre mentünk, de szeretném, ha kicsit komolyabbra fordulna a dolog. Ti mit tennétek a helyemben?
Valaki tud nekem motor indítási trükköket mondani, mivel egyáltalán nem indul a robogóm. Pl. Gyertya helyénél benzint beönteni, Karbiba féktisztítót fúlyni stb.
30 kiló fogyás után, ebben a hónapban alig ment le 1 kiló eddig. Betartom a diétát, és sportolok is rendszeresen, de nem megy le több. Mit csináljak? Min lehet szigorítani? 3-4x edzek hetente és még sétálok is minden nap, odafigyelek, hogy 1500 kcal-nál ne egyek...
3 hete napi 2órát tornázom és nem eszek se zsíros,se cukros ételeket!Miért nem indul be a fogyás?Kérlek segítsetek!:)
Már 2-3 hete nem fogytam.Ugyan annyi vagyok,heti 5x járok futni egy órát,és mellette diétázok reggelire megeszem 2 almát,egy tál zabkását(261-8 kcal)meg iszom egy bögre teát édesítővel.Ebédre általában mindig csirkemell vagy hal van valamilyen módon elkészítve.(pl...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!