Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az aszpikos felvágott tényleg...

Az aszpikos felvágott tényleg alacsony kalóriatartalmú?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy nagy rudat, és kicsit furának tartom, mivel eddig még nem ettem, de azért ízlik. Utánanéztem, hogy mennyi kalória lehet benne, és 10 dekára 64-et írt. Ez igaz?
2024. jún. 29. 06:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Asszem ja
2024. jún. 29. 07:32
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Az aszpikban gyakorlatilag nincs kalória.
2024. jún. 29. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb ilyen felvágott alacsony kalóriataralmú. Nyilván az sokat számít, hogy mi van benne és milyen húsból készült, de amik kereskedelmi forgalomban vannak, ott a legtöbb amit találtam az a csirkemell zöldségekkel aszpikban, az 100 kalória volt. Nyugodtan eheted az ilyesmit.
2024. jún. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Egy egész korpás zsemlét fogyásom során ehetek-e uzsonnára?

Felvágottal, füstölt sajttal és zöldségekkel? Nemlenne sok grammba a zsemle ha egy db -ot eszek?

Ezek közül melyik a legegészségesebb melyik a legjobb diétához ?

Disznósajt,Pulykamell sonka,csirkemell sonka,Zala felvágott,

Hogyan tudnék fogyni? Napi étrendem ,reggeli 2 vajas zsemle valamilyen felvágottal kb 5dkg-nyi ,tizórai semmi,ebéd semmi,uzsonna semmi,vacsora...

annyi kb ,mint a menzán szokott lenni, ha utána nassolok ,akkor általában sós mogyorót 100g szoktam megenni,de nem minden nap,folyadék bevitel reggel 2kávé, napközbe,ha meleg van,akkor 6db 0.33l colát meg kb 1l víz ,ha hidegebb van beérem 2 colával is egész nap,néha...

Ha naponta megeszek délben egy szelet kis csokit vagy egy turórudit és mellette este már nem eszek sokat csak rozskenyeret meg felvágottat akkor nem...

2 hete nem eszek csokit de hiányzik mert pár kilót fogyni szeretnék de azt olvastam ha délben eszem akkor egész nap még uténa mozgok jövök megyek akkor nem fogok hízni.Az sem baj ha tartom a súlyom csak hizni nem szeretnék. Reggel egy szelet rozskenyér 1 szelet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!