Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért van ez? Ugye nem híztam?

Miért van ez? Ugye nem híztam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem újra tejet fogyasztani, már kb 2 hete rendszeresen a kàvémhoz ( napokba kezdetem el pattanásos lenni), így most már tényleg nem veszek többet. Mindig korog , zubog a hasam, de nem tudok elmenni tőle wc-re.

Múlt évben elhatároztam hogy lefogyok, ez így is lett, 15 kilót fogytam. Nagyon odafigyeltem hogy mit eszek, mindent mértem. ( ekkor zabtejet fogyasztottam, halkan megjegyzem).

Kb szeptember óta ,,tartom” a súlyom, viszont most a napokban elkezdtem stresszelni hogy híztam. ( valószínű , sőt biztos hogy azért mert nem tudok elmenni nagy wc-re)

Az is rátesz egy lapáttal, hogy baromira testképzavarom van ( kérlek ne írjátok le h menjek pszichológushoz meg ilyenek). Egyik nap úgy látom magam h milyen fasza minden, másik nap meg sírhatnékom van.

Egyébként annak örültem/ örülök a legjobban hogy látszik az ív a hasamon, és ezt nagyon szeretném megtartani , illetve faragni rajta még jobban. De most nagyon elbizonytalanodtam és nagyon rosszul érzem magam hogy elrontottam mindent és egy dagadt disznó leszek .

Kb 3 napja nem tudtam elmenni nagy wc-re és ennek a gondolata is teljesen felemészt. Nem tudom mi történik de nagyon idegesít.

(Hétköznap minden nap sétálok 4 km-ert illetve 2x járok edzésre )

169 cm vagyok/18 éves leszek januárban illetve jelenleg 54,4kilót mutat a mérleg.

(Fogyásom óta voltam valamikor 52,5 kg , de a célom az 50) Ja és kíméljenek meg azok az emberek akik szerint ez hülyeség ( mármint az 50 kg egy 169 cm-es embernek)

Szívesen leírom privátba az előzményeket, illetve megköszönném ha valakivel beszélhetnék ezzel a témával kapcsolatban.

dec. 1. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg menj el szakemberhez, mert már hónapok óta írod ki a különbözö beteg kérdéseket, amiknek semmi értelme.
dec. 1. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Pedig erre nem lehet mást írni csak amit nem akarsz hallani.. nagy baj lesz ebből ha így folytatod
dec. 1. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

"Kb 3 napja nem tudtam elmenni nagy wc-re és ennek a gondolata is teljesen felemészt. Nem tudom mi történik de nagyon idegesít."

Most erre mit írjak? Ne menj el pszichológushoz.Keressél egy jó pszichiátert.

dec. 1. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudsz szrni, mert éhezteted magad - röviden és tömören.

A testképzavaroddal meg úgysem fogsz orvoshoz menni és 50 kilónál sem állsz meg, mert anorexiás vagy, és az anorexia nem orvosbarát kórkép.

dec. 1. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
1500-at viszek be egy nap.
dec. 1. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd abba a kcal számolást, és kezdj el sportolni, az növelni fogja az önbizalmadat.
dec. 2. 10:32
 7/8 anonim válasza:
Ne fogyj többet ez már elég az 54kg .ha fogysz meg 4kilot attól nem leszel látványosan vékonyabb 4kg az semmi. Hidd el a 36 38as ruhámmeret pont jó magas vagy
dec. 2. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, utolsó két válaszoló, a kérdező súlyos étkezési- és testképzavarral küzd. Nem fog enni, nem fog hízni, sőt, tovább fog fogyni.
dec. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!