Miért van ez? Ugye nem híztam?
Elkezdtem újra tejet fogyasztani, már kb 2 hete rendszeresen a kàvémhoz ( napokba kezdetem el pattanásos lenni), így most már tényleg nem veszek többet. Mindig korog , zubog a hasam, de nem tudok elmenni tőle wc-re.
Múlt évben elhatároztam hogy lefogyok, ez így is lett, 15 kilót fogytam. Nagyon odafigyeltem hogy mit eszek, mindent mértem. ( ekkor zabtejet fogyasztottam, halkan megjegyzem).
Kb szeptember óta ,,tartom” a súlyom, viszont most a napokban elkezdtem stresszelni hogy híztam. ( valószínű , sőt biztos hogy azért mert nem tudok elmenni nagy wc-re)
Az is rátesz egy lapáttal, hogy baromira testképzavarom van ( kérlek ne írjátok le h menjek pszichológushoz meg ilyenek). Egyik nap úgy látom magam h milyen fasza minden, másik nap meg sírhatnékom van.
Egyébként annak örültem/ örülök a legjobban hogy látszik az ív a hasamon, és ezt nagyon szeretném megtartani , illetve faragni rajta még jobban. De most nagyon elbizonytalanodtam és nagyon rosszul érzem magam hogy elrontottam mindent és egy dagadt disznó leszek .
Kb 3 napja nem tudtam elmenni nagy wc-re és ennek a gondolata is teljesen felemészt. Nem tudom mi történik de nagyon idegesít.
(Hétköznap minden nap sétálok 4 km-ert illetve 2x járok edzésre )
169 cm vagyok/18 éves leszek januárban illetve jelenleg 54,4kilót mutat a mérleg.
(Fogyásom óta voltam valamikor 52,5 kg , de a célom az 50) Ja és kíméljenek meg azok az emberek akik szerint ez hülyeség ( mármint az 50 kg egy 169 cm-es embernek)
Szívesen leírom privátba az előzményeket, illetve megköszönném ha valakivel beszélhetnék ezzel a témával kapcsolatban.
"Kb 3 napja nem tudtam elmenni nagy wc-re és ennek a gondolata is teljesen felemészt. Nem tudom mi történik de nagyon idegesít."
Most erre mit írjak? Ne menj el pszichológushoz.Keressél egy jó pszichiátert.
Azért nem tudsz szrni, mert éhezteted magad - röviden és tömören.
A testképzavaroddal meg úgysem fogsz orvoshoz menni és 50 kilónál sem állsz meg, mert anorexiás vagy, és az anorexia nem orvosbarát kórkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!