Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha ma nem tudom bevinni a...

Ha ma nem tudom bevinni a napi kalória szükségletemet de holnap annyival többet eszek, amit ma elmulasztottam akkor ez így “egálban” lesz?

Figyelt kérdés
Mármint akkor ott leszek hogy se plusz se mínusz? Remélem értitek
márc. 19. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Igen, de nem tartom jó ötletnek ezt az össze-vissza evést. A szervezetnek jobb a rendszeresség. Akár túleszed magad akár keveset eszel, ne másnap próbáld behozni az eltérést.
márc. 20. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Felesleges. Jobb ha megpróbálsz egy állandó szintet tartani és nem csapongani jobbra-balra hogy majd "egálban" legyen a nagy egész.

Néha több, néha kevesebb, másnap folytatod ahogy addig.

márc. 20. 06:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Állandó szintet tartok, nem szeretnék már fogyni viszont tegnap egyáltalán nem volt étvágyam.. És ezért tettem fel a kérdést, hogyha 4-500 kcallal ma többet eszek az kiteszi e a tegnapi elmulasztottat. Ennyi
márc. 20. 07:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kiteszi ha ma bepótolod.
márc. 20. 08:05
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem folytasd onnan, ahol abbahagytad.

A kalóriaszükségleted nem egy konstans szám, lehet, hogy pl azért nem volt étvágyad, mert aznap épp kevesebbre volt szükséged. A kalóriaszámolás sem 100%-os pontosságú, tehát egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen deficitben voltál. És ha abban is voltál, egy nap alatt nem fogysz annyit, hogy emiatt kompenzálni kellene.

márc. 20. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen kiteszi. Kb úgy fogd fel hogy a heti átlagot kell nézni.
márc. 20. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen jó lesz. Ilyenkor inkább a testedre mint a számokra hallgass
márc. 20. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
De miért kell holnap bepótolni??
márc. 20. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pont ez történt pont most. Ma délelőtt éhesebb is voltam, de számítottam is rá hogy több kajával kell készülni.
márc. 20. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell bepotolni csak folytasd
márc. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!