Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kínai büfés nagy adagot...

Kínai büfés nagy adagot ettem, hány kalória lehet?

Figyelt kérdés

Amit ettem: nagy adag tojásos rizs + nyolc kincs mártás.

Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet fixen megmondani, de egy nagyon körülbelüli számot szeretnék, hogy lássam, mennyire ultragáz, ha jobban oda szeretnék figyelni a kalóriabevitelemre. Le szeretnék adni 5 kilót, szerencsére elég sokat mozgok, így nem látszik a túlsúly rajtam, de most így 30 felé közeledve azt látom, hogy le se megy már nagyon, ellenben 2-3 évvel korábbal, úgyhogy el szeretném kezdeni legalább körülbelül számolni az étkezéseket, és hát a kínai büfé rendesen feladta a leckét.

Amire eddig jutottam:

- tojásos rizs, kb 145 kcal/100g ( [link] és egy kínai adagban lehet mondjuk 300g --> 435 kcal

- a szósz mondjuk úgy 150-200 gramm lehet a rizsen, nyilván jó olajos/szójaszószos, és többféle húst tartalmaz, asszem csirke+disznó

márc. 22. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Egy nagy adag kaja 500-700 kalória is lehet.
márc. 22. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Nem kínai, de hasonló:

[link]

Itt szerintem a rizsben van tojás, szószt és húst válassz, amit gondolsz.

Én úgy gondolom, 800-900 kalória is lehet egy ilyen étel.

Egyébként nem “ultragáz” szerintem ennyit enni, kortól, nemtől, magasságtól és a napi aktivitásodtól is függ a kalóriaszükséglet. Ha sportolsz, és egyébként a többi étkezésed kicsit szerényebb, akkor ez nem olyan vészes.

márc. 22. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Olyan 1000-1200 mert ezeken a helyeken rengeteg olajat tesznek hozzá
márc. 22. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!