Mennyire gáz ha betoltam 1500kcal mekit?

Egy napon semmi nem múlik.
Több napon már igen.

Ezért hülyeség letiltani akármit is. Egy ideig kibirod, aztán egyszer meg legalább tíszeresét eszed egy normál mennyiségnek.
Inkább rendszeresen egyél keveset, akkor nem lesz ilyen zabálás belöle.
De hogy megnyugtassalak, egy alkalom nem sokat számít - gyakorlatilag semmit -, feltéve, hogy nem ismétled meg hetente.

Annyi fog történni hogy pár napig nem fogysz hanem súlyt tartasz. De a rosszulletbol most megtanulod h ne csinalj ilyet maskor.
Lehet mekizni de legyen olyan mennyiseg ami jolesik es a nap tobbi etkezes3 legyen tapanyagdusabb
Uhh sajnállak.
Másfél hónapja voltam így, csak én Burger Kinggel. Egész este semmit sem aludtam, annyira fájt a hasam. Kitartást, valószínűleg már most sokkal jobb.
4-es amúgy nem mondd hülyeséget. Egyél nyugodtan mekis kaját alkalmanként kis mennyiségben, és akkor elkerulod az ilyen szitukat.
Nekem akkora trauma volt a Burger Kinges túlevésem, hogy azóta is hányingerem van, ha burgerre gondolok, pedig másfél hónapja volt. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!