Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire gáz ha betoltam...

Mennyire gáz ha betoltam 1500kcal mekit?

Figyelt kérdés
Most elszaladt a ló, nagyon megkívántam és sokat ettem, hányingerem van. Nem lesz bajom? 1400 a napi kalória bevitelem alapjáraton.
máj. 9. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Egy napon semmi nem múlik.

Több napon már igen.

máj. 9. 20:17
 2/13 anonim válasza:
74%
Este biztosan fetrengeni fogsz, de nem lesz gond, nyugi.
máj. 9. 20:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj a hasam. :(
máj. 9. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Ezért hülyeség letiltani akármit is. Egy ideig kibirod, aztán egyszer meg legalább tíszeresét eszed egy normál mennyiségnek.

Inkább rendszeresen egyél keveset, akkor nem lesz ilyen zabálás belöle.

De hogy megnyugtassalak, egy alkalom nem sokat számít - gyakorlatilag semmit -, feltéve, hogy nem ismétled meg hetente.

máj. 9. 20:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Normálisan étkezem egyébként. Nem tiltok meg magamtól semmit sem. Csak nem zabálom magam hányásig.
máj. 9. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
A BTK-ban nem találtam semmit arról, ha valaki túleszi magát...
máj. 9. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
1400? Hát az elég kevés! 100 kiló tetszik lenni?
máj. 10. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Annyi fog történni hogy pár napig nem fogysz hanem súlyt tartasz. De a rosszulletbol most megtanulod h ne csinalj ilyet maskor.

Lehet mekizni de legyen olyan mennyiseg ami jolesik es a nap tobbi etkezes3 legyen tapanyagdusabb

máj. 10. 09:50
 9/13 anonim válasza:
52%

Uhh sajnállak.

Másfél hónapja voltam így, csak én Burger Kinggel. Egész este semmit sem aludtam, annyira fájt a hasam. Kitartást, valószínűleg már most sokkal jobb.

4-es amúgy nem mondd hülyeséget. Egyél nyugodtan mekis kaját alkalmanként kis mennyiségben, és akkor elkerulod az ilyen szitukat.

Nekem akkora trauma volt a Burger Kinges túlevésem, hogy azóta is hányingerem van, ha burgerre gondolok, pedig másfél hónapja volt. 😂

máj. 10. 14:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Eszek alapvetően is mekit havonta 1-2x nem vonom meg magamtól. Nem 100kg vagyok,65. Nem volt utána bajom, tudtam aludni.
máj. 10. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!