Mennyi kalória?
Figyelt kérdés
Egy lipótis teljes kiörlésű zsemlét ettem 4 szelet szalamival es egy szelet vajjal. ez mennyi kaloria?okt. 29. 19:43
2/15 A kérdező kommentje:
nincs
okt. 29. 21:08
3/15 anonim 

válasza:

válasza:Akkor mi honnan tudjuk nulla adat alapján?
Egy vajas-szalámis zsemle semmit nem befolyásol, ha viszont szorongsz emiatt, akkor ne egyél olyat, aminek fingod nincs a kalóriaértékéről.
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Googel a barátod
Egy tk lipoti zsemle 70g 227kcal
A szalámi és vaj kb 150 kcal lehet
5/15 anonim 

válasza:

válasza:3-as: hogyne befolyásolna? Egy zsömle kb 250-300 kcal, a szalámi - 4 szelet kb 250 kcal áltagban - meg a vaj szintén elég sok kcal, csak zsír, 1 dkg kb 80-100 kcal.
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Egyszer egyszer nem baj ha valami közelítő értéket írsz be, de amúgy le kell mérni a dolgokat, úgy tudsz pontosan számolni. Ahogy én számolom olyan 300 kcal körül lehet így látatlanba.
7/15 anonim 

válasza:

válasza:"hogyne befolyásolna?"
Egyetlen étkezés miben befolyásolná a fogyást?
Ne legyetek pszichés roncsok!
8/15 anonim 

válasza:

válasza:7-es: a kalóriaszámolás akkor müködik, ha mindig mindent beleeszámolnak, egyébként teljesen fölösleges. Ha a napi kereted felét-kétharmadát nem számolod, akkor teljesen hamis értékeket kapsz, és csak magad csapod be.
9/15 anonim 

válasza:

válasza:Egyébként én pont erre használom a chatgpt-t és a yagzot
10/15 anonim 

válasza:

válasza:"kalóriaszámolás akkor müködik, ha mindig mindent beleeszámolnak"
A kérdező esetében egyetlen nap egyetlen étkezését nem számolta. Ha a többi nap többi étkezését számolja, akkor szerinted egy vajas-szalámis zsemlén mit befolyásol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!