Tapasztalata az ideal body shake-vel? Nem szeretnék leszólást kapni, szóval kérlek ha nem vagy képes a kérdésre válaszolni lapozz tovább.

válasza:"Nem szeretnék leszólást kapni"
Szóval te is tudod, mi az általános vélemény ezekről a csodalöttyökről és szeretnéd elhinni, hogy téged nem a pénzedért szeret a gyártó.

válasza:9 fehérje 9 ch 2 zsír és 2 rost összesen 100 kaloriaban. Amennyire nagy annyira eltelít. Tehát kb egy uzsonnára megfleelo lesz. Pl ha delben ebedelsz de csak fel 7kor vacsorazol akkor 3-4 fele egy shake tud segiteni h vacsiig ne legyél éhes. De egészségesebb és hatásosabb ha simán lecseréled egy darab gyumolcsre és egy kis marok olajos magra
Ha ilyesmiben gondolkodsz mind atanyokban mind osszetevokben sokkal jobb a fiber shake.

válasza:4) Ne is mondd tele van egy komplett szekrénysor nálunk mindenféle shake-vel, köztük van ám fiber shake is, de utoljára ideal body pisztáciat rendektem de az fúj.. Ne is beszéljünk róla, a fiber shake cinimon apple íze meg mint valami folyékony nyál fahéjjal.. Nem jó, egyedül a csoki banán volt yummy. De nem tudom, most az ideal body vanille ízét akarom kiprobalni azzal csak nem nyúlok mellé.. És mielőtt belém kötnel, nem nagyon tudtam eddig tartani a shake diétát de most elhataroztam, mert muszáj meg
- 7kg és ezért tenni is kell ugye. De amúgy ezért köszi, neked sikerült kb egyedül normális választ adnod

válasza:"nem nagyon tudtam eddig tartani a shake diétát"
Miért kéne shake ditát tartani? Kórházba akarsz kerülni? Menthetetlen pszichés nulla vagy?

válasza:Ha lefogyod a 7 kg-t, hogyan szeretnéd megtartani a súlyod? Újra zabálás majd újra shake diéta?
Melegágya a 2-es típusú cukorbetegségnek, gratulálok.

válasza:"Melegágya a 2-es típusú cukorbetegségnek"
És sok másnak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!