Hány kalóriával lépitek túl a napi keretet, ami még nem okoz gondot?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha be van állítva egy fix napi keret, azt mennyire tartjátok be? Van, hogy annál többet visztek be? Mennyi az a szám, amikor még nem probléma a többletbevitel?dec. 2. 10:55
1/5 anonim 

válasza:

válasza:A szám amikor nem okoz hízást a többletbevitel az a súlytartási kalória. De ha egyszer egyszer tulleprd semmi nem lesz. Max lassabban fogysz.
Ha 500as drficitben vagy akkor a sulytartasiig nyilban 500zal tobbet tudsz enni. En 250esben vagyok en annyival
2/5 A kérdező kommentje:
300 kcal deficitet tartok, így 1700 kcal a keretem.
dec. 2. 11:26
3/5 anonim 

válasza:

válasza:1800 kalória a szintentartóm, így az nyilván semmi gondot nem okoz.
Ahogy az sem 1-1 napon 2000 kalória felé megyek.
Nyilván ha fogyás a cél akkor igyekszem heti maximum 1 napon szintentartón enni.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Naponta átlag 2800 kalóriát égetek, heti 100km bicikizéssel, 5 óra gyúrással és napi 4k lépéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!